Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek így a párotokhoz?
HAGYD BÉKÉN A MÚLTJÁT!
Amíg ezt nem érted meg, addig még nem vagy érett egy normális kapcsolatra.
Nem.
Nekem is megvannak, és most magam ellen beszélek, de soha nem mennék hozzá így senkihez sem. Tegye el egy DVD-n valahova, aztán egyszer csak dobjátok ki közösen.
Nem szereted az exed, törölsz róla mindent... Persze, ha neked csak dugópajti volt.
Nekem a barátom is volt egyben, rengeteg élményünk volt együtt, nem csak kettesben, hanem barátokkal, társaságokkal. Nem fogom törölni azért mert vége. Szeretem az exemet, mint embert. Tisztelem az exemet, mint embert. Másba vagyok szerelmes, a párom szerencsére hasonlóan gondolkozik mint én.
Azért mert valaki megtartotta, még nem jelenti, hogy gond van. Az is lehet, hogy egyszerűen nem foglalkozik vele.
1 éve szakítottunk, azóta nem foglalkoztam a képekkel, meg se néztem őket, csak vannak, mint az összes többi.
Ez #4nek szólt, illetve a kérdezőnek is természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!