Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy gyomoridegetek volt akkor, ha a párotokhoz kellett menni családi kajára?
Ne foglalkozz vele.
Nálunk is van hasonló. A férjem nővére piszokul utál engem. Amúgy az egyetlen mondat amit hozzám intézett amióta a férjemmel együtt vagyunk ,3,5 éve, az az volt, hogy a mi kapcsolatunk nem fog sokáig tartani(ekkor 2,5 hónapja voltunk együtt amikor ezt mondta).
Amúgy köszönni se hajlandó. Volt időszak amikor anyóséknál laktak a férjével, de leszartam. Mi mentünk a szokásos látogatásra és anyóssal, a pasijával, meg a másik sógornőmmel voltunk, dumáltunk játszottunk, és nem érdekelt hogy zavarom a sógornőmet a jelenlétemmel.
Egyébként a férjem vagyis a saját öccse szerint irigy, és ezért utál engem, (minket) mert mi boldogok vagyunk együtt, az ő házassága meg egy kalap szar, oda vissza megcsalásokkal, napi szintű veszekedésekkel meg minden...
Nem kell foglalkozni velük. Tudod, senki nem tud mindenkinek megfelelni, és józan ember nem is akar:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!