Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tetszik a köszönőajándék?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a köszönőajándék?!

Figyelt kérdés

Most hétvégén volt az esküvőnk. Mindenkinek személy szerint odaadtuk a köszönőajándékot és megköszöntük a részvételt. A köszönőajándék egy kis tasakba tett gravírozott ajándékkártya volt, amin a nevünk és dátum volt rajta. Az egyik páron láttam, hogy nem örülnek neki, amint átadtuk be is gyűrték a zsebükbe. Ma visszahallottam, hogy ők valami drágábbra és hasznosra számítottak. Nagyon kiakadtam ezen és már azon is, ahogy a zsebükbe gyűrték, gondolom otthon ki is dobták. Én úgy gondolom, hogy egy köszönőajándéknak elég 200-300 Ft-nak lennie, ráadásul elég sok időt szántam a kártya mintájának tervezésére, tehát szívvel csináltam és adtam. Bár nem is kötelező adni.

Természetesen a többség nagyon örült neki, volt aki el is pityeredett, hogy milyen gyönyörű és elteszi emlékbe.

A félreértések elkerülése végett a pártól mi nem kaptunk semmit, nem is vártuk volna, de azt viszont igen, ha már az esküvőnkön valamit kap azt köszönje meg.

Vagy rosszul gondolom?

2014. aug. 12. 16:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van, mert teljesen haszontalan ajándék.

De! azért hangoztatni,hogy drágábbra meg hasznosabbra vágytak? Az ilyenek mire számítanak? Lcd tv a kis tasakban? Vagy ajándékutalvány? Hogy lehet ekkora bunkó valaki?

Szépen meg kellett volna köszönni és annyi

2014. aug. 12. 18:44
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Annak is sok esze van, aki ilyenekkel farasztja a masikat, hogy "kepzeld, a Panniek azt mondtak, hogy valami dragabb es hasznos dolgot kapnak majd koszono ajandeknak". J. Annak legalabb annyi esze van, mint a panaszkodonak.
2014. aug. 12. 18:48
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ezert lesz csoki a koszonoajandek.Rajta lesz egy rajzfigura menyasszony es ugyanigy egy volegeny.Szovegnek meg "Koszonjuk hogy velunk unnepelsz!" Ezt hazafele megehetik de miutan a csoki nem romlando meg ha el is teszik emlekbe akkor egy kovetkezo lomtalanitasnal is meg elfogyazthatjak. :D
2014. aug. 13. 00:19
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

A bunkósággal igaza van: aki így viselkedik, az fájdalmat tud okozni.

Nekem az nem tetszik az egészben, hogy te EGYETLEN párocska miatt pörögsz, holott senki más nem vielkedett így, EGYETLEN párocska "tette tönkre" a napodat, holott alapból ignorálni kellett volna őket, ha bunkók.

A köszönőajándék egy szamráság. Nyílván valami amerikai szemét, ami bejött az országba. Az emberek zöme nem kártyácskákat és hűtőmágneseket akar gyűjtögetni, hanem egy jót enni, inni, mulatni az esküvődön.

Ezért aztán inkább azt érdmes elővenni, az a szokást, ami régen dívott (és akit én is jó sokat láttam gyerekként): a maradék ennivalóból csomagoltak a pár szülei másoknak, amikor azok indultak haza. Ahol gyerek volt, ott sok süteményt is, ahol idősebb, ott olyan ételt, ami azok kértek. (Erre diszkréten rá is lehet ám kérdezni.)

A kérdésfelvetéseddel itt baj:

mindegy, hogy milyen szívvel csináltad a kártyát és mennyit pepecseltél vele, az kizárólag NEKED számít, nincs ráírva a kártyára. Viszont ELVÁRNI MINDKITŐL, hogy EGYSÉGESEN jó képet vágjanak valamihez, mert ez a te napod, és egy kivétel miatt pörögni napokat...na az a gáz.

Az elvárások a csalódások forrásai, kedves kérdező. Annak örülj, akitől jót kaptál viszont, és bunkókkal ne törődj. Nem a hibát kell látni, hanem fordítva: azt, aki örömet szerzett neked. Ők kiállították magukról a szegénységi bizonyítványt - te viszont felejtsd el őket. A nevüket is.

2014. aug. 13. 08:34
 35/35 anonim ***** válasza:

""Én egyébként nem is csináltam köszönő ajándékot, pont emiatt, ha lett volna, az is kémcsőbe írt versike lett volna"

Ami szintén a bóvli kategória :) bocsi :)"

És nem is mondtam, hogy nem az, pont azért csináltam volna ilyet, mert tisztában voltam vele, hogy nem sokáig húzta volna sehol. Végül ezért nem is lett.

2014. aug. 13. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!