Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek Bella esküvői ruhája az Alkonyatból? Milyen alkatú lányon áll jól?
Figyelt kérdés
Nekem is olyan semmi alakom van, mint neki, de nekem nagy a mellem. Kb. ugyanakkorák is vagyunk. Szerintetek?
2014. júl. 11. 19:29
3/20 A kérdező kommentje:
2014. júl. 11. 19:35
4/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, mert olyan, mint egy olcsó Galia Lahav vagy Tal Kahlon utánzat...
A vicc az egészben az, hogy az értéke 3x annyi, de pont annyiszor is néz ki gázabbul, pedig én ilyet nem szoktam mondani. Maximálisan amellett vagyok az esetek 95%-ában, hogy ami ennyibe kerül, az annyit is ér, nyilván Chantilly csipke van rajta, és kézzel varrott, de ha mellé teszem ezt:
Hát akkor egyenesen ronda, hiába drágább.
5/20 A kérdező kommentje:
a linkeltek közül nekem az első az túl ...hogy is mondjam, durva. a második meg öregasszonyos szerintem:) ettől függetlenül, az értékük még lehet nagyobb és a minőségük is!
2014. júl. 11. 19:38
6/20 anonim válasza:
Hátulról nagyon szép.
Elölről annyira nem tetszik, kicsit semmilyen.
7/20 anonim válasza:
Hátulról szép, elölről semmilyen, sőt ronda, ezt már a filmen is megállapítottam :D Viszont általában elölről látni a menyasszonyt, a fotók is többségében úgy készülnek, szóval nem túl pozitív, ha csak a ruha háta néz ki jól... Kellene valami díszítés/más forma a ruha elejére is, mert így nagyon befejezetlennek tűnik. Egyébként egy nagyon jó alakú lánynak áll csak jól, és a nagy uszály miatt nem illene alacsonyra.
8/20 anonim válasza:
Nekem pont azért tetszik, mert egyszerű. Nem szeretem a csicsás-habos-babos ruhákat.
9/20 A kérdező kommentje:
De Stewart pici:)
2014. júl. 11. 20:30
10/20 anonim válasza:
Hát pont ezért nem is illik rá :) Nézd meg, hogy milyen pici benne. Ilyen alkatra alapvetően nem javasolnak uszályosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!