Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetszik nektek Bella esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek Bella esküvői ruhája az Alkonyatból? Milyen alkatú lányon áll jól?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem is olyan semmi alakom van, mint neki, de nekem nagy a mellem. Kb. ugyanakkorák is vagyunk. Szerintetek?

2014. júl. 11. 19:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Juj,valaki itt de nagyon sznob :D (és nem a kérdezőre gondolok...)

Nekem egyébként tetszik a ruha,de tényleg csak vékony,törékeny alkatú nőkön mutat jól.

2014. júl. 11. 21:34
 12/20 A kérdező kommentje:

arra a válaszolóra szoktuk ezt a viccet mesélni:

- azt mondják rám, sznob vagyok. még hogy sznob? Moi??? :)))

2014. júl. 11. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Lol :D
2014. júl. 11. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Az a kettő amit itt valaki hsz-ben linkelt, már túl sok. Max katalógusba való, nem egy igazi esküvőre. A kérdésben szereplő ruha ellenben teljesen vállalható (olyannak akinek nem muszáj melltartót vennie). Szerintem Stewarton sincs vele gond, bárkinek jó aki elég vékony.
2014. júl. 11. 22:08
 15/20 A kérdező kommentje:
tényleg, a melltartó! erre nem gondoltam! talán úgy meg lehet oldani, hogy a ruhában legyen hátul egy csík...
2014. júl. 11. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Léteznek olyan szilikonos-zselés melltartószerűségek, amiket rá kell cuppantani a cicikre.

Ilyenre gondolok:

[link]

Ha a ruhában lenne hátul egy csík, az kb. ugyanolyan lenne, mintha simán melltartót vennél alá, gagyi hatású lesz tőle.

8. voltam

2014. júl. 11. 22:23
 17/20 A kérdező kommentje:

nekem van olyan ruhám, és nem gagyi hatású, bár lehet h csak szeretem az igénytelen ruhákat, ugye ezt nem tudhatjuk:D

jó ez a tapasztós ötlet is:)

2014. júl. 11. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

A tapadós melltartó nem hiszem hogy jó ez alá...nekem van, ezert merem allítani

A ruha tetszene de a mellrésze nem, nagyobb mellel elállna,mekkorával meg laposabbnak mutat, mint amilyen, meltartőval sem lenne szebb..

Szeribtem ezt a ruhát a mellreszénelt megvariálva megvarratni nagyon szép lenne

2014. júl. 11. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem igazán tetszik. Olyan semmilyen.
2014. júl. 13. 13:55
 20/20 Renesmee9 válasza:
16%

Szerintem nagyon szép ruha!:)

Azoknak üzenem akiknek nem tetszik a ruha, hogy Bellán tökéletesen állt és pont hozzá illő volt!

Gyönyörű volt benne:))

2014. júl. 22. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!