Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek Bella esküvői ruhája az Alkonyatból? Milyen alkatú lányon áll jól?
Nekem is olyan semmi alakom van, mint neki, de nekem nagy a mellem. Kb. ugyanakkorák is vagyunk. Szerintetek?
Juj,valaki itt de nagyon sznob :D (és nem a kérdezőre gondolok...)
Nekem egyébként tetszik a ruha,de tényleg csak vékony,törékeny alkatú nőkön mutat jól.
arra a válaszolóra szoktuk ezt a viccet mesélni:
- azt mondják rám, sznob vagyok. még hogy sznob? Moi??? :)))
Léteznek olyan szilikonos-zselés melltartószerűségek, amiket rá kell cuppantani a cicikre.
Ilyenre gondolok:
Ha a ruhában lenne hátul egy csík, az kb. ugyanolyan lenne, mintha simán melltartót vennél alá, gagyi hatású lesz tőle.
8. voltam
nekem van olyan ruhám, és nem gagyi hatású, bár lehet h csak szeretem az igénytelen ruhákat, ugye ezt nem tudhatjuk:D
jó ez a tapasztós ötlet is:)
A tapadós melltartó nem hiszem hogy jó ez alá...nekem van, ezert merem allítani
A ruha tetszene de a mellrésze nem, nagyobb mellel elállna,mekkorával meg laposabbnak mutat, mint amilyen, meltartőval sem lenne szebb..
Szeribtem ezt a ruhát a mellreszénelt megvariálva megvarratni nagyon szép lenne
Szerintem nagyon szép ruha!:)
Azoknak üzenem akiknek nem tetszik a ruha, hogy Bellán tökéletesen állt és pont hozzá illő volt!
Gyönyörű volt benne:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!