Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért mondják, hogy a napbarní...

Miért mondják, hogy a napbarnított, szolárium barnított bőr a divat, hogy az a szép, amikor Angelina Jolie-nak és Bellának az Alkonyatból is hókadt fehér bőre van?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a barna bőr a legszebb, hogy menni kell ezerrel a szoláriumba, meg napozni. De ha jobban megfigyeljük a világ legszebb nőinek nem barna, hanem hókadt , fehér bőrszínük van. Biztos félnek a szoláriumosok, hogy becsődölnek, vagy nem tudom, azért terjesztik ezt. A bőr öregedését gyorsítja a napozás és a szolárium is.

2012. ápr. 29. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező!

Nincs abszolút szép. A szépség relatív. Kinek ez a szép, kinek az.

2012. ápr. 29. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
a kecskének is fehér bőre van mégse dugnám meg
2012. ápr. 29. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
azért mert a napbarnított bőr nagyon nőies. nézd meg egy olyan nőnek a lábát aki barna, és olyannak aki fehér. sokkal szexisebb a barna. mondjuk nem kell csokibarnára, elég ha napozol kicsit.. de természetesen ha rendesen van ápolva a fehér bőr is lehet szexi és nőies
2012. ápr. 29. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

mért?ki mondja h az a divat?

és azt ki mondja h ők a világ legszebb női?

2012. ápr. 29. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Hát kezdjük azzal, hogy Bella az Alkonyatból rettentően visszataszító és ehhez jön még az a fakó bőr!!! Bottal sem piszkálnám meg.

Másik meg az, hogy a napbarnított bőr sokkal egszségesebbnek hat, a fehér bőrűek úgy néznek ki, mintha mindig betegek lennének.

2012. ápr. 29. 20:44
 6/10 anonim válasza:
Ha valakinek szép alakja van az barnán sokkal szebben látszik, kiemeli a szép testet. Nem véletlenül barnítóznak a tesépítők versenyen...
2012. ápr. 30. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem mindenkinek áll jól a hófehér bőr. Nekem eredetileg nagyon világos bőröm van, de egyszerűen hülyén nézek ki vele, meg nem tudom, hogyan de úgy még ducibbnak látszom :D ez komoly, fényképeken néztem vissza. Meg másoktól is olyan véleményt kaptam, hogy "nem áll jól" a fehér bőr. Amikor meg lebarnultam és csokilány voltam sokan bókoltak, hogy milyen szép a bőröm stb. Szóval ez van... Valakinek biztos jól áll, de a többségnek szerintem nem.
2012. ápr. 30. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
11%

A szolis, barna bőr cigányos, és remélem egyszer bőrrákot kapnak.

A fehér szép, főleg ha az illető fekete ruhákat hord...

2012. ápr. 30. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Már akinek...
2012. ápr. 30. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon fehér bőrű vagyok. És ez által nagyon sápadt vagyok....

Járok szoliba, 1-2 hetente amikor eljutok... akkor is 5-7 percet. Szóval túlzásba nem viszem. Tudom, hogy nem egészséges, de mint írtam: túlzásba nem viszem.

A sült egerek nekem sem tetszenek, az már nem barna szín.

Nem kell sötétre szolizni magát az embernek, elég ha van színe...

2012. máj. 1. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!