Vuvula kérdése:
Ki lenne az alkonyatból bella?
Figyelt kérdés
mert én igen2013. jan. 19. 13:05
1/19 anonim válasza:
Semmi akadálya.
Érzelmileg elsivárosodott tinédzserré válni a legkönnyebb dolog a világon.
2/19 anonim válasza:
szerintem mindenki arra vágyik hogy egy jellem nélküli,unalmas nő legyen aki teljes mértékben másoktól függ
4/19 anonim válasza:
mindeki arra vágyik hogy kínok között szüljön meg egy lányt aki nagyon gyorsan nő és végig nézze ahogy az öszes rokona meg hal
5/19 anonim válasza:
Én egyébként lennék. Azt nem tudom, miért. :D
Bár ennek a kérdésnek értelmét nem látom. :P
6/19 A kérdező kommentje:
Bella nem unalmas és nem teljesen Edwardtól függ.És 5. azért írtam mert kíváncsi voltam ki lenne a helyébe Bellának!
2013. jan. 21. 17:43
7/19 anonim válasza:
tényleg nem unalmas csak jellemtelen,szánalmas és nem 1 hanem 2pasitól függ:D
8/19 A kérdező kommentje:
de legalább kedves és megértő
2013. jan. 26. 15:32
9/19 anonim válasza:
Légy szíves, fejezd be a projektálást!
Bella leginkább semmilyen. Ez a legolcsóbb eszköz, hogy a néző/olvasó szimpatizáljon a szereplővel, ha semmilyen tetten érhető jellemzője sincs, így azt lát bele, amit szeretne. Csakhogy Bella ebből a szempontból is teljesen rossz lett.
10/19 A kérdező kommentje:
szállj le Belláról okostojás!
2013. jan. 27. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!