Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kit fog választani az Alkonyat...

Kit fog választani az Alkonyatból Bella?

Figyelt kérdés
Nem bírom kivárni a nyarat mert messze van gondolom valaki már csak kiolvasta és elmondja köszi előre is.
2010. márc. 20. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
ha ennyire unatkozol, akkor akár el is olvashatnád!
2010. márc. 20. 15:16
 2/9 anonim válasza:
Edwardot.
2010. márc. 20. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

a buta liba.

én Carlisle-t választanám,vagy James-t,esetleg Jasper-t..

Edward egy nagy 0.Meg Jacob is:O

2010. márc. 20. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Jaja utolsó... főleghogy Carlisle az apósa, James halott, Jasper meg foglalt:D királyötlet:P:D Egyébként tényleg ők a legjobb pasik a filmben:P
2010. márc. 20. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Tudom,de akkor is idegesít Bella szenvedése..Főleg h.tutyimutyi alakok közt nem tud választani:D

nem baj,legalább a többiek az enyémek lesznek:DD

2010. márc. 20. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
jaja:D hajrá;P:D
2010. márc. 20. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Edwardot. alap. :D

De Jacob teljesen összezavarja, vele is fog smárolni... :D

Én az összes részét elolvastam, és az eclipse volt a legunalmasabb...Főképp harc van benne.. És edwardal le sem fekszenek. A Breaking dawn viszon nagyon jó:D

Lefekszenek, Bella terhes lesz, ezért gyorsan hazamennek a nászútról, h Carlisle megvizsgálja bellát. Bella majdnem meghal a szülésben (mivel hogy a kiscsaj félig vámpír) De Edward átváltoztatja még időben. Renesmee nagyon gyorsan nő, emiatt Bella egy kicsit aggódik.

Minden heppi, eltelik egy csomo idő. Aztán Alicenek látomása van: Jön a volturi. Megakarják ölni Renesmee-t, mivel hogy félig ember.

De aztán utánna járnak és kiderül hogy van pár idő ugyanilyen fél-vámmpir :D Sorry a mondokámért:D:D:D

2010. márc. 24. 10:54
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm hogy ezt leírtad és ne kérj bocsánatot!! mégegyszer köszi :)
2010. márc. 24. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen:D
2010. márc. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!