Kit fog választani az Alkonyatból Bella?
a buta liba.
én Carlisle-t választanám,vagy James-t,esetleg Jasper-t..
Edward egy nagy 0.Meg Jacob is:O
3.vagyok
Tudom,de akkor is idegesít Bella szenvedése..Főleg h.tutyimutyi alakok közt nem tud választani:D
nem baj,legalább a többiek az enyémek lesznek:DD
Edwardot. alap. :D
De Jacob teljesen összezavarja, vele is fog smárolni... :D
Én az összes részét elolvastam, és az eclipse volt a legunalmasabb...Főképp harc van benne.. És edwardal le sem fekszenek. A Breaking dawn viszon nagyon jó:D
Lefekszenek, Bella terhes lesz, ezért gyorsan hazamennek a nászútról, h Carlisle megvizsgálja bellát. Bella majdnem meghal a szülésben (mivel hogy a kiscsaj félig vámpír) De Edward átváltoztatja még időben. Renesmee nagyon gyorsan nő, emiatt Bella egy kicsit aggódik.
Minden heppi, eltelik egy csomo idő. Aztán Alicenek látomása van: Jön a volturi. Megakarják ölni Renesmee-t, mivel hogy félig ember.
De aztán utánna járnak és kiderül hogy van pár idő ugyanilyen fél-vámmpir :D Sorry a mondokámért:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!