Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki az a Tanya a twilightből?...

Ki az a Tanya a twilightből? (alkonyatból)

Figyelt kérdés
Már láttam az első három részét a twilightnek, de nem tudom ki az a Tanya, ő szerepel egyáltalán a filmben, valaki tud róla képet küldeni vagy elmagyarázni hol volt a filmben?
2010. júl. 25. 16:51
1 2
 1/11 anonim válasza:
A Denali klán tagja
2010. júl. 25. 17:01
 2/11 anonim válasza:

Denali klán Alaszkában élnek és vezetőjük Tanya. (élettörténetük hamarosan!!!)

Ők is egy hatalmas vámpír család, kb. olyan nagy,mint Cullenék. Carlisle is élt velük egy kis ideig, és több nomád vámpír is megfordul náluk.(pl.: Laurent is) Tagjai: Irina, Carmen, Eleazar, és Kate. Tanya sokáig szerelmes volt Edward-ba, de Edwardnak nem viszonozta szerelmét ( Edward úgy mondta- én a barnákat szeretem. Most féltékeny Bellára. Irina szerelmes lett Laurentbe, mivel több hónapot ott töltött Laurent vele. Miután megölik Laurentet a farkasok,nem akarnak segíteni legyőzni az újszülötteket.

2010. júl. 25. 17:02
 3/11 anonim válasza:
2010. júl. 25. 17:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a képet és a magyarázatot. Ők nem is szerepeltek a filmben. Mármint én nem láttam őket. Még meg sem említették. Jellemző mennyire eltér a könyv ezek szerint a filmtől!
2010. júl. 25. 18:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy még most sem jöttem rá, hogy a filmben hol van szerepük, ezért további válaszokat még várok.
2010. júl. 25. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:

hol lattad a 3. reszt?????????????

Fontos,irj vissza lecciiiiii

2010. júl. 25. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Majd csak a negyedik részben fog szerepelni.
2010. júl. 26. 11:04
 8/11 A kérdező kommentje:
a 3. részt a moziban is meg a netmozi.com-on ott regisztrálni kell, de aztán ha a keresőben megkeresed akkor megtalálod, bár várni kell hogy ne akadjon meg a film, várni kell hogy betőltődjön.
2010. júl. 26. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
es szinkronosan??????vagy csak felirattal??
2010. júl. 28. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
csak felirattal. Még szikronosan énse láttam. a felirat am nem olyan jó mint a moziban.:-(
2010. júl. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!