Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt tényleg nem illik a részemről? Kinek van most igaza nekem vagy a leendőbeli anyósomnak?
Az esküvőnk októberben lesz, nem szeretnénk olyan nagy felhajtást max 60 főre számítunk a párommal, a rokonság és 1-2 barát van csak meghívva. A problémám ott kezdődik hogy van pár rokonom a családban akik akarnak hozni plusz embereket is, pl. a 16 év körüli unokahúgom a pasiját... nem ismerem a fiú egy, kettő az egész családja meg van hívva szóval nem is lesz egyedül a lány. Azt találtam ki a nem kívánt emberekre hogy jöjjenek el nyugodtam csak mondjuk fizessenek be 10 ezret azok akik meghívják a plusz főket ami a kaját és a piát fedezi... Februárban születik a kisbabánk is, és 10-15 ezer is sok pénz fejenként ha van belőlük vagy 5-8 ilyen meghívott:/
Erre a variációmra a leendő anyósom rettentően húzta a száját... Megkért hogy írjam le ezt egy papírra és akkor majd kinyomtatva csatolva lesz a meghívóhoz. Ezen a levélen vagy 1 órát gondolkoztam hogy ne legyen se sértő se semmi gond... erre mire haza értem egy totál más szövegű levél várt rám pont olyan amit próbáltam elkerülni mikor írtam én. Mi a véleményetek erről? Én kicsit kiakadtam de nem mondtam inkább semmit...
Bocsi hogy hosszú lett, de így kerek a sztori.
Tényleg iszonyat vicces. Kb 900 km-re lakom tőlük és a 3 unokatesómból pont a legkisebbel nem nem vagyok jóban hanem egyszerűen más korosztály vagyunk, és a legidősebbel tartom a kapcsolatot. Minek kérdezősködjek a testvéreiről meg azok rokonairól stb stb, a nagyanya korát ne kérdezzem meg esetleg? Kár is magyarázkodni. Ennyi birkát basszus .... Feltettem egy olyan kérdést, amit nem tudtam hogy oldjak meg, mert akár hiszitek akár nem az első esküvőm lesz és nem a 6. amit a kisujjamból rázok ki mint a profik, és volt kb. 3 ember aki normálisan tudott válaszolni. Komoly eldöntendő kérdést tettem fel, ciki vagy nem az? + válasz hogy miért ciki, esetleg hogyan csináljam hogy ne égjek porrá.
Gratulálok.
de felkapta valaki a vizet...
HA azt se tudod, mennyi idős az unokahúgod (ezek szt kb sem tudod), akkor egyáltalán nem vagy közeli kapcsolatban nemcsak vele, de a szüleivel, testvéreivel sem. Akkor minek hívod őket? Normális ember az esküvőjén azokkal veszi körbe magát, akikhez valamilyen kapcsolat fűzi, akikkel meg akarja osztani az örömét.
A bátyámmal nincs semmi különös a kapcsolatunk terén, csak egy messze élnek, én vagyok 25 ő meg lassan 45 a lányával kicsi korunk óta össze járunk a bátyámmal 2 évente beszélek vagy 15 percet mikor meglátogatom a családot (unokahúgomat).
Ki szerint nem gáz az ha a bátyámat és családját nem hívom meg, de a lányát és a párját igen. De biztos az én fejemben van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!