Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok borulva a húgom miatt. Hogy kezelnétek egy ilyen helyzetet?
Tönkre akarja tenni a nagy napod? :D Még is mivel, Édesem? Hogy nem szól hozzád, hogy nem ő lesz a koszorúslány? Vagy esetleg kiküldött mindenki egy - egy lemondó levelet, az esküvőtökkel kapcsolatban? ... Hagyjad, megvan neki a saját élete, a saját dolga. Akármennyire is undorítóan hangzik, attól még, hogy a testvéred, semmi köze az esküvődhöz. Én tudom, hogy be vagy tőle zsongva, meg minden, de hagyjad szegényt lányt ...
Egyébként, igen, így nem tudjuk megítélni a problémáját, ha nem mondasz el semmit. :D A 3.ik válaszoló megtestesíti ... Ahamm. De ő is máshogy látja a világot, Te is. Az ő szemébe nagy probléma, a tiédbe pedig kicsi ...
nagy napod lehet még akárhány az életedben
ellenben testvéred nem hiszem h lesz még
mérlegelj ....
nekem a testvérem fontosabb lenne mint egy "nagy nap"
(am meg nem a te nagy napod hanem a tietek lévén nem magadhoz mész férjül!!!!)
De amikor neked ilyen tök jó az életed, ő meg tök a béka segge alatt van, akkor miért te borsulsz ki még, már bocs? Még belerúgsz egyet?
Fogadd el, hogy most ilyen, és ne bosszantsd. Nem fog semmit csinálni az esküvődőn...talán találkozik valami jó pasival is, vagy ki tudja, de nem hinném, hogy drámázna.
Sajnálom szegényt, pedig én nem szoktam lehordani a kérdezőket, de átérezem a helyzetét.
Hagyni kellene megnyugodni, és nem szekálni folyton, így csak hergelitek tovább...
Elolvastam a húg kérdését is. Az elmúlt években észre kellett volna venned, hogy mindenki téged sztárol, még akkor is, ha sokat tettél le az asztalra, elvégeztél egy jó egyetemet, jó állást kaptál stb. Szép dolgok. Kár, hogy időközben nem vetted észre, mennyire eltávolodtatok a húgodtól.
Nem a "nagy napod" előtt egy héttel kellene észbekapnod. Egyébként a húgod nem akarja tönkretenni a napodat, nem tervezi, hogy felgyújtja a ruhádat, vagy felvihog az "igen"-eknél. Kisebbségi érzése van, mert mindig te voltál a "bezzegtestvér". Szállj magadba, hátha még rendbe tudod hozni. Nem fog egyik napról a másikra menni.
Huuhh 19! Köszi. Örülök, hogy más is ezt gondolja, így nem én leszek a gonosz, aki a kérdezőbe köt.
Mert nem akarom, és nem szoktam, pedig velem is csinálták már, jogtalanul, de itt úgy érzem van alapja annak, hogy kérdező, ne téged sajnáljalak, és nem bántani akarlak.
Beleképzelted már magad a húgod a helyébe a kérdése után?? :( ha előbb nem is? Vagy nem tudod, mert te sose éreztél így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!