Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
A vőlegényed megteszi, amit tud, de megváltoztatni a szüleit ő sem tudja. Abban lehet, hogy igaza van, hogy ha majd jönnek a gyerekek, a szülei is változni fognak, de ez majd akkor derül ki, ha ott lesztek.
Sajnos az előítéletek ellen nagyon nehéz harcolni, a helyedben nem csinálnék ebből lelki problémát, elkönyvelném úgy, hogy ha bunkók, hát bunkók, a lényeg az, hogy a fiuk szeret téged.
Az a bajuk, hogy nem svájci vagy és ezt nehezen emésztik meg. Én is itt élek, hasonló dolgokat tapasztaltam a baráti körömben. Amit tanácsolok, hogy ne aggodalmaskodj (tudom könnyen beszélek), de ne foglalkozz velük. Szerintem direkt csinálják, hogy rosszul érezd magad. Hagyd a fenébe, beszélj nyugodtan közbe és ha gyerekeitek lesznek úgyis közeledniük kell feléd, hisz mégis csak Te vagy az anyjuk.
Csodás esküvőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!