Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyennek kell lennie egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kell lennie egy esküszövegnek?

Figyelt kérdés

Olyanoknak szól a kérdés, akik polgári szertartáskor esküt mondtak a másiknak.

Formailag hogy kell kinéznie? Mármint főleg az érdekelne, milyen hosszúnak kell lennie? Esetleg példákat ha tudnátok írni, linkelni! Természetesen én személyre szabottat akarok írni, de előtte megnézném, milyen általában egy ilyen. :)

2014. júl. 31. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Amit az Anyakönyvvezetö elömond!
2014. júl. 31. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is az anyakönyvvezető mondta, mi utánamondtuk
2014. júl. 31. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a kerdezo nem erre gondol. Ha egymásnak mondtok valamit, akkor ird le a sajat gondolataidat, a szamodra fontos dolgokat, a megismerkedes es az eskuvoig vezeto utat szamodra fontosnak tartott reszletekkel. Mi is tervezunk ilyet, szerintem 1 a4-es oldal eleg. Formailagmg tok mindegy, mert a parodnak mondod, minel szemelyesebb legyen.
2014. júl. 31. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Látom, sikerült felfogni a kérdést az első kettőnek! Nem, mi azt választottuk, hogy mi mondjuk egymásnak a saját esküt, nem az anyakönyvvezető. Fontosabb és szebb momentuma a házasságkötésnek, mint a külsőségek túlbonyolítása.

Köszönöm, a válaszodat, hármas! Versen is gondolkodtam, elég kreatív vagyok ilyen téren.

2014. júl. 31. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi is ilyet tervezünk és én konkrétan leszärom, hogy ezt mások amerika koppintásnak tartják-e vagy sem.

Szerintem ne legyen túl hosszú, pár mondat elég.

2014. júl. 31. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Fel nem foghatom miert faj egyeseknek a mas orome....Mindenki azt csinal az eskuvojen, amit akar. Van akinek az egyszeru, letisztult polgari eljaras tetszik, van aki bele akarja vinni a fantaziajat. Eleg bunko dolog valakit elete egyik legszebb napjaval kapcsolatban lehordani, nem tudom masoknak hogy esne. Attol, hogy kulonbozunk, nem kell a masiik torkanak esni. Nagyon kedves az otlet, szerintem ha a negativ kommentelok atgondoljak, bizonyara nekik is nagyon jol esne bar oszinte, kedves sor a szerelmuktol. :)
2014. júl. 31. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
"Megfogadom, hogy mindig szeretni fognak és kimosom majd a büdös zoknijaidat. Ígérem, hogy azt is elviselem majd, ha nem mosogatsz el mindig magad után és nem hajtod le a WC-ülőkét, mert már rég tudom, hogy te leszel a társam az életre.." Meg ehhez hasonló, semmitmondó szövegek, néha gagyi poénokkal, ami igazán rajtatok (és max. a szüleiteken) kívül senkit nem fog érdekelni.
2014. aug. 1. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon megkeseredett életed lehet, te utolsó. :)
2014. aug. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!