Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-9cmes esküvői cipősarok milyennek számit? Nektek hany
cmes volt? Nem lesz ez tul alacsony?
Szerintem abszolút szolíd és elegáns. Én munkámból kifolyólag 15 cm-s magassarkút szoktam hordani, a 8 cm nekem már kicsinek tűnik, de szerintem nem alacsony, mert eléggé megemel.
2010. okt. 26. 20:32
Attól függ hova,mondjuk én magassarkus voltam sokáig,10 felett is volt néha,egyszer estem durvát jégen,utána beszorultam sarkammal,fájt a lábam időnként,volt egy bokasérülésem is más miatt,de azóa laposabbra váltottam...
2010. okt. 26. 20:32
Valahol azt olvastam, hogy a 4-5 cm-nél magasabb cipősarok már komoly lábbetegségeket okozhat, deformálódhat a láb. Ettől függetlenül nem bírok hosszabb időt magasabb sarkúban tölteni, de ha kb. ilyen magas a sarka, akkor egész nap lótok-futok benne anélkül, hogy fájna utána a lábam. Számomra tehát a 8-9 cm-es nem lenne kényelmes, tuti, hogy nem vettem volna fel az esküvőmre. De ha egyébként is ilyen sarkú cipőben jársz, akkor lehet, hogy menni fog. Ha megvan a cipő, érdemes előtte kicsit bejáratni, otthon hordani pár órát.
2010. okt. 26. 20:35
Attól függ, általában mekkora sarkút hordasz, és milyen a ruhád. Ha úgysem látszik ki a cipő, akkor tökmindegy. Amitől én hányok, az a 3-4 cm-es vékony sarkú, hegyes orrú cipő, amitől a vádli kétszer olyan vastagnak látszik, a láb pedig 41-es méretűnek, akkor is, ha 37-es. De egy csinos kerekorrú 8 cm sarkú abszolút jó választás. Én mindig magasat hordok, de esküvőre valami hasonlót választanék, végül is táncolni kell benne.
2010. okt. 26. 20:41
A hegyes orrú ocsmány aladin papucs,és összegyürmöli az újjakat,kalapács újjat csinál...
2010. okt. 26. 20:43
Szerintem ez a választás relatív. ha most azt mondom Neked, hogy vegyél 15-cm est felveszed? Vagy ha azt mondom inkább vegyél sarok nélkülit azt teszed?
Nálam a párom majd 5 cm-el alacsonyabb, tehát az esküvőmre tuti nem veszek 8-9 cm-es sarkú cipőt, nem vagyok beteg:D meg amúgy sem szoktam majdnem soha magassarkúban járni, képes vagyok kitörni a bokámat 3-4 cm-es sarokkal is...
szóval olyan cipőt vegyél ami számodra kényelmes, főleg, ha nem látszik ki a ruha alól
2010. okt. 26. 20:54
7/14 A kérdező kommentje:
magasabat akartam de nem kaptam sajna ezert amit neztem az 8-9 cm. hol lehetne mondjuk 15cmes feher menyasdszonyi cipőt venni?
Ha ilyen igényeid vannak, akkor szerintem jobban jársz, ha veszel egy szép, világos színű (drapp, krém, stb), NEM menyasszonyi cipőt, mert azokból sokkal nagyobb a választék.
Drágább, igényesebb cipőboltokban találsz ilyenkor is világos színű körömcipőt. És azt hordhatod egész életedben, ellentétben a béna menyasszonyi cipővel, amit egyszer veszel fel, és csak kényszerből vásárolod meg, mert nem volt más.
2010. okt. 26. 21:35
Te tudod, mert neked kell benne járni, az biztos, hogy az én leendő esküvői cipőm sarka nem lesz magasabb 6,5cm-nél, mert ez a legmagasabb, amiben még tudok járni.
2010. okt. 27. 02:04
9 cm-es már nagyon magas, nekem muszáj volt ekkora (kisebbet szerettem volna), mert a ruhát nem lehetett felhajtani, és lelógott volna a földre. Éjfélkor már alig bírtam menni a cipőben (pedig amúgy kényelmes volt), utána több mint egy hétig zsibbadtak a lábujjaim.
2010. okt. 27. 10:14
Kapcsolódó kérdések: