Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy alacsony lánynak és alacsony őlegényének milyen ruha áll jól az esküvőn?
Figyelt kérdés
Én is és a párom is alacsony, kb fél fej van köztünk.Én csípőben kicsit szélesebb vagyok, a párom pedig olyan kis vékony:)Szóval valami alternatív megoldást keresek:D2010. aug. 12. 13:47
1/8 A kérdező kommentje:
HUPPSZ,az vőlegény akart lenni:D
2010. aug. 12. 13:49
3/8 anonim válasza:
Én 158 vagyok, a párom 170. Mi se vagyunk magasak. De neki nagyon jól áll az öltöny, nem nyomja össze, én meg szalagavatómra egy nyakpántos, mélyebben dekoltált ruhát választottam, és mindenki megdicsérte milyen jól áll. :) Magasabbnak tűntem benne. :)
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok, elfelejtettem hozzátenni, hogy mi jövőre szeretnénk összeházasodni, valami ilyesmi ruhát szeretnék mindenképp, mint ami a szalagavatómon volt, de a szalonban segítenek neked, hogy mi áll jól! :) Sok boldogságot nektek!
5/8 anonim válasza:
A választ nem tudom, de szerintem gondold át, hogy az e számotokra a fontos, hogy mi illik, és más mit tanácsol, vagy hogy ti milyen esküvőt akartok, és nektek mi tetszik, a fő, hogy ti jól érezzétek majd magatokat, abban amit felvesztek! Én így gondolom! Végül is a ti esküvőtök! Sok boldogságot!!!
6/8 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok, váll nélküli fűzős ruhám volt, nem túl habos szoknyával és a kisebb fajta abronccsal. Férjem 1 fejjel nagyobb, szal ő nem alacsony, de szerintem pasiknak nincs más választásuk az öltönyön kívül..
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!ha valakinek van más ötlete irjon:)
2010. aug. 12. 18:52
8/8 anonim válasza:
Én 159 vagyok, a párom 179. Én elég kicsi vagyok, nekem "ujjas" ruhám lesz, közepes abronccsal és 8 cm sarkú cipőm! Én imádom a magassarkúakat. A párom Bocskaiba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!