Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágytok esküvőre, miért fontos? Milyennek kell lennie és miért?
Számomra annyira nem fontos, inkább csak egy jó bulinak tartom, formaiságnak.
A barátnőm már kicsit másképp vélekedik a dologról, ő szerintem kislány kora óta ezt tervezgeti, úgyhogy ebben amíg nincsenek nagyon vad ötletei azt hiszem szabad kezet adok neki :)
Szerintem minden normális lány vágyik esküvőre.
Olyanokat is ismerek, akik nem vágynak rá, de azokkal már valami baj van. Vagy magával az emberkével, vagy a kapcsolattal.
A házasság a fontos nekem...
Az esküvő azért, hogy szép emlék legyen, mert ez egy nagy esemény.
Lagzi....mert ha kihagyjuk nem tudhatjuk mit veszítünk, inkább bánok valamit, amit megtettem, mint azt, hogy nem tettem meg....
Ezt mérlegeltük így lesz 100 fős lagzi..
Én magára a házasságra vágyom. Mivel a saját családom nem tekintem családnak, így viszont a férjem családja is a családom lesz.
Az, hogy milyennek kell lennie, a körülményektől függ. Örülnék neki, ha utána csaphatnánk egy nagy bulit, hogy akiket szeretünk, azok velünk örülhessenek. De ha nem lesz rá keret, az se tragédia. Jó lenne, de nem ez a legfontosabb.
Mert én így nevelkedtem, hogy fontos a házasság. Jó mintát láttam erről, ahogy a párom is. Mindkettőnknél összetartó a család, legyen szó szülőkről, nagybácsikról, nagynénikről, nagyszülőkről. Mindenhol csak a jó példát láttuk és ez nekünk így természetes. Meg sem fordul a fejünkben, hogy ne házasodjunk.
Egyébként nem vagyunk vallásosak, szóval nem az Isten áldása vezérel, nem is lesz templomi esküvőnk.
Az esküvő azért volt fontos számunkra, mert egyrészt szerettük egymást, és egymásnak is be akartuk bizonyítani, hogy egy életre felvállaljuk a másikat. Másrészt így egyszerű tudatni a közösséggel is, ahová tartozunk, hogy egy családba tartozunk ezután. Harmadrészt jogilag így biztosíthattuk, hogy bármi történjék, rendelkezhetünk a másikkal kapcsolatos dolgokról. Az sem kicsi dolog, hogy így a leendő gyermekünk születése előtt nem kell papírt kérnünk arról, ki az apa.
Ha tényleg maga az aktus számít, akkor arra a második mondatom válaszol. Az meg, hogy ki milyet akar, vagy mire futotta, az más kérdés, erről nem akarok nyilatkozni.
Akkor én sem vagyok normális,mert nem vágyom rá,egyáltalán!
Nekem NEM 1 papírtól függ az hogy szeretem-e a páromat vagy sem!
Meg a papír nem biztosíték semmire sem!
ugyan úgy megcsalhat meg akármi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!