Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek meg kellene őket hívnom?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy pár hét múlva lesz az esküvőnk.

Kitalálta a húgom, hogy a barátja szülei legyenek meghívva.

Eddig 1x találkoztam velük, engem személy szerint egy üdítőre, sütire nem hívtak meg. Anyum és az élettársa már többször voltak náluk. A húgom 1 éve van a barátjával, ami igazából nem is mondható 1 évnek, mert a srác állandóan külföldön van, szóval amennyit itthon volt eddig durván 3 hónapot töltöttek együtt.

Persze a húgomnak elmondtam,hogy nem szeretném meghívni őket, mert nekem személy szerint semmi közöm hozzájuk.

Persze anyumék gondolom viszonoznák a meghívásokat, de ezt meg ne apám pénzén tegyék, mert amúgy apum állja teljes egészében az esküvőt és amúgy apumat még 1x sem látták vendégül.

Egy hasonló példa: Vőlegényem tesójának barátnőjének a szülei sem lesznek meghívva, pedig ők már 6-7 éve együtt vannak és még ráadásul néha össze is járnak a szülők.

Most ez bunkóság lenne tőlem, ha nem hívnám meg őket?

A húgom emiatt kiakadt rám és lecsapta a telefont.

Kinek mi a véleménye erről?

2014. júl. 29. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hiszis a húgod, és nem bírja elviselni hogy nem az van amit ő elhatároz. Ő most a saját életében ott tart, hogy szeretné magát benyalni a barátjának a szüleinél. Ehhez kapóra jövő eszköz a ti lagzitok, ahol megmutathatja mindazt az kedves oldalát amit szeretne megmutatni a barátja szüleinek. Például tánc apósjelölttel, stb...

Vagy szeretné ő is hogy megkérje végre a kezét a srác, és ilyen alkalmakon szokták a párokat kérdezgetni hogy: " Ti még nem szeretnétek a látott példát követni? Ti mikor házasodtok?" Ha mindez meg lenne támogatva após-anyós jelöt figyelmével, esetleg helyeslésével lehet hogy azt hinné hamarabb révbe ér. Bár szerintem csak be akar vágóni náluk. Mindezt úgy hogy más f..ával veri a csalánt közben.

Szerintem ne állj kötélnek. Majd Anyud is viszonozza a meghívást feléjük. Neked ők senkik. Hívj inkább olyanokat a nagy napodra amik ismernek benneteket és nagyon örülnek a boldogságotoknak.

Ha engedsz a meghívásnak lehet hogy egyéb lavinákat is elindítasz. Például mások is szeretnének ezt, azt meghívni akiknek nem lenne helyük a lagzitokon. Könnyen kitörhet a nagy sértődés.

Egy barátnőm tizenöt éve házasodott. Mindent a szülei szerveztek nekik. Nem volt beleszólási joga a vendéglistába. Sok olyan embert hívtak meg akikről ők nem is hallottak. Azóta is emlegette hogy neki volt a legcarabb lagzija, mert sok idegen ember leste őt akiken látta hogy magasról lecarják az ifjú párt. Még megfelelni is kellett nekik hogy a szüleinek megfeleljen és egy csomó kacatot kaptak tőlük nászajándékba. Olyan vendégeik voltak hogy : Távoli rokonok. Nagymama távoli ismerősei a szanatóriumból, pedagógusok, szülők munkatársai teljes családdal, szülők főnöksége teljes családdal. Szülők baráti köre teljes családdal. Végig úgy érezte magát mintha egy táncos mulatságba foglaltak volna egy helyet sok idegen ember közé, ahol még a nagy napján sem ő a fontos a legtöbb embernek.

A húgod majd megnyugszik. Nem kell mindig annak lenni amit ő kitalál.

2014. júl. 29. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság és nem kell meghívnod. Nálunk sem voltak meghívva. Pl nekünk tavaly volta az esküvőnk a párommal, az én bátyámék már 19 éve házasok, a párom tesója 20 éve, de rögtön megegyeztünk már az elején, hogy nem fogjuk meghívni őket. Pedig jóban vagyunk. De ők nem a közvetlen rokonság. Szülők részéről felmerült egyébként, de mondtuk, hogy mi úgy döntöttünk nem hívjuk meg, mert ilyen erővel még ezt is azt is meg kellene/illene hívni. Megértették, mondjuk mi magunknak fizettük az esküvőt. De azt hozzáteszem, ha a hugod baratjának a szüleit meghívnátok akkor a párod tesójanak a szüleit is illene.
2014. júl. 30. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell őket meghívnod. A tesód barátjának a szülei. Ez már nagyon távol esik tőled, sem baráti, sem családi kapcsolat nincs köztetek.

Valaki feljebb leírta, hogy valószínűleg a húgod így szeretne némiképp bevágódni a srác szüleinél. Van benne valami.

Amúgy a Te esküvőd, azt hívsz meg akit Te szeretnél!

2014. júl. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!