Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Kinéztünk egy éttermet az esküvőre, amit már le is foglalóztunk és hétvégéig még minden jól alakult, viszont leugrottunk átbeszélni velük a részletes étel-itallapot.
Az ételekkel minden rendben volt, gyorsan össze is állítottuk a menük, viszont az itallapnál problémák léptek fel. Először is 5200 ft a korlátlan ital fogyasztás. Ami tartalmazza a BB pezsgőt, sört, BB bort és 8 féle rövid italt. Csak az 5 év alattiaknak ingyenes a fogyasztás és 14 év felett már ugyanúgy az 5200 ft-ot kell kifizetni. Szóval csak BB pezsgőt lehet kérni, de ha szeretnénk lehet Törley is, csak akkor már 5400 ft/fő az ital fogyasztásunk. A korlátlan ital fogyasztás úgy van, amin ledöbbentünk, hogy csak Balatonboglári borokat lehet kérni, amit ugye tudjuk, hogy üvege 400ft, tehát kb a középkategóriában is a legolcsóbb bor. Az itallapon az üdítők dl-je 100 ft és akárhogy is nézzük egy gyerek nem hinném, hogy 1 l-t is meg fog inni, de ha igen az is csak 1000 ft, szóval Ők ebből 5x-ös hasznot csinálnak majd. A másik meg az, hogy a család nagy része boros és szerintem egy üveg bornál senki nem inna meg többet, ami meg 400 ft. Kérdeztük Őket, hogy ebben nem lehetnének-e rugalmasabbak, de hát nem. Az étlapon a Törley és a BB pezsgő között 150 ft a különbség, míg nekünk 200 ft-tal akarta felemelni az üzletvezető. Az igazság az, hogy azért van ez a káosz, mert mi az előző üzletvezetővel beszéltünk először és Ő mindent teljesen máshogy adott elő és ezért most már semmi sem úgy van.
Ráadásul a mostani üzletvezető volt még felháborodva, hogy kb nekünk miért nem jók az olcsó BB borok és ha nekünk ez nem felel meg akkor visszaadja a foglalót, persze mindezt elég bunkó stílusban adta elő, ami szerintem nem egy üzletvezetőhöz való viselkedés.
Mi semmi rosszat nem mondtunk neki, csak kértünk valami rugalmasságot meg elmondtam neki, hogy sajnos az előző üzletvezető rosszul tájékoztatott.
De az is gáz, hogy egy fajta bor van, semmi választási lehetőség. A párom családja ezeket a borokat szereti, viszont az én családom meg nem.
Elég pofátlanok, mert egy főre étel+ital 11.000 ft és ráadásul a panzió összes szobáját kivesszük.
Mi a véleményetek erről?
Nálatok hogy volt az ital? Mennyire jött ki?
Jah még annyi, hogy bevinni meg nem engedik az italt.
+ 2 választási lehetőség volt, vagy ez a korlátlan fogyasztás vagy terembérleti díjat kérnek (ami 150.000 ft) és akkor lehet fogyasztás alapján számolni. Csak a fogyasztás alapján számolt összegtől meg félünk, hogy akkor is kb ugyanúgy átvághatnak.
Bocsi, kicsit hosszú lett, de próbáltam mindent leírni ami eszembe jutott és fontos lehet.:)
Várom a véleményeket. Anyuméknak és nekünk mondjuk nem tetszett az üzletvezető viselkedése. De szerintem azért volt ekkora a szája,mert tudja,hogy augusztusig már kicsi az esély,hogy találunk egy új helyet. Amúgy meg a legnagyobb gond az,hogy kiküldtük a meghívókat már,szóval nincs nagyon visszaút. Amúgy az ételek finomak csak az üzletvezető viselkedése ezzel az italcsomaggal kapcsolatban nagyon gáz volt és szerintem nem normális. Nem így kellene egy üzletvezetőnek beszélnie.
Mikor lesz az esküvő?
Én ezek után nem csinalnám ott...
Ha ebebn volt humbukk akkor másutt lesz nagyobb, ez tapazstalat sajnos :(
Kedves 4-es, nektek milyen tapasztalatotok van?
Aug. közepén lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!