Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek meg kellene őket hívnom?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy pár hét múlva lesz az esküvőnk.

Kitalálta a húgom, hogy a barátja szülei legyenek meghívva.

Eddig 1x találkoztam velük, engem személy szerint egy üdítőre, sütire nem hívtak meg. Anyum és az élettársa már többször voltak náluk. A húgom 1 éve van a barátjával, ami igazából nem is mondható 1 évnek, mert a srác állandóan külföldön van, szóval amennyit itthon volt eddig durván 3 hónapot töltöttek együtt.

Persze a húgomnak elmondtam,hogy nem szeretném meghívni őket, mert nekem személy szerint semmi közöm hozzájuk.

Persze anyumék gondolom viszonoznák a meghívásokat, de ezt meg ne apám pénzén tegyék, mert amúgy apum állja teljes egészében az esküvőt és amúgy apumat még 1x sem látták vendégül.

Egy hasonló példa: Vőlegényem tesójának barátnőjének a szülei sem lesznek meghívva, pedig ők már 6-7 éve együtt vannak és még ráadásul néha össze is járnak a szülők.

Most ez bunkóság lenne tőlem, ha nem hívnám meg őket?

A húgom emiatt kiakadt rám és lecsapta a telefont.

Kinek mi a véleménye erről?

2014. júl. 29. 17:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem hívnám meg őket az esküvőre!

Anyukád és az élettársa viszonozzák a meghívást a saját otthonukba, ezzel eleget tesznek az illemnek.

2014. júl. 29. 17:24
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem bunkóság. A meghívásaikat lehet viszonozni máshogyan is, ha te nem akarod, hogy meg legyenek hívva, a kasszát biztosító apád sem, akkor nincs miről beszélni szerintem. Az én sógornőm apósáék sem voltak ott a lakodalmunkon, ahogyan az anyósomék sem az ottani lagzikon. Ettől még ők is összejárnak időnként.
2014. júl. 29. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem bunkóság, ilyen alapon bárki hozhatná a famíliát, rögtön 1000 fősre nőne a lagzi...
2014. júl. 29. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem bunkosag. Nem kell oket meghivni. Semmi kozotok egymashoz. A ti eskuvotok, nehogy mar mas dirigaljon.
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
 6/13 A kérdező kommentje:
Én is pont ezt érzem, hogy akkor ilyen alapon a szomszéd nénit is meg lehetne hívni.
2014. júl. 29. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

Ha a húgod szeretné, szerintem hívd meg őket, csak egyszer lesz esküvőd az életben, és egy húgod van. Ha az én testvérem szeretné meghívni a barátnője szüleit én azonnal belemennék.

Szerintem a közvetlen családból, tehát 1. rokonsági fok esetén (szülő, testvér), ha valaki meg akar valakit hívni, nyugodtan megbeszélhetitek és meghívhatjátok őket!

Majd a húgod is, akár viszonozza ezt az ő esküvőjén!

2014. júl. 29. 17:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, persze 1 húgom van, de én azért nem csapnám le a telefont, mert azt mondaná, hogy ne hívjam meg xy-t, hiszen az Ő esküvője azt hívjon majd Ő is akit akar. Én nem akarom majd neki eldönteni, hogy kit hívjon és kit ne.
2014. júl. 29. 17:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez nagyon nem szép, hogy így viselkedett, de, ha nem a szemet-szemért, fogat-fogért elvet alkalmazod, lehet, hogy megelőzöl egy folyamatot és a húgod is elszégyelli magát.

Megkérdezhetem, hogy hány éves a húgod?

2014. júl. 29. 17:46
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
A testver baratjanak szulei? Nem. Ok nem rokonok, nem kell oket meghivni. Ha a hazastarsa elnne, vagy a jegyese, de igy nem kell. Ha megsertodik, hat sertodjon.
2014. júl. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!