Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a becsületes neve ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a becsületes neve ennek a lakodalmi tánctípusnak?

Figyelt kérdés

Felénk mindenki tud ilyet táncolni, simán retró-nak nevezzük és a lakodalmak fő tánctípusa. A "220 felett" stílusú zenékre szokták ropni így, szinte bármire, ami ebben a ritmusban komponálódott. Mi a becsületes neve?

https://www.youtube.com/watch?v=EzXgExNgAuY

2014. júl. 20. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy : Akik forognak nagyon jól nyomják már, az a nehezebb benne. És bármennyire is könnyűnek tűnik nem az, főleg ha valaki duplázik, visszafele is megy... Ha jössz Erdélybe, megtanítalak :D
2014. júl. 21. 07:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Csárdáshoz, keringőhöz meg köze nincs :D

(bocs csak még korán van, későn jutnak eszembe a gondolatok...)

2014. júl. 21. 07:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Még egyet kaptam:

[link]

de a Te videódon sok pár ennél jobban nyomja.

2014. júl. 21. 07:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudtam, hogy ez a neve. Nálunk az 60-70-esek nyomják ezt a stílust, mert akkoriban még divat volt a bálozás és ott használták/lesték el. Már anyum se vágja, pedig már ő is 50 elmúlt.

Én jártam társastáncra, hogy a tánckultúrám fejlettebb legyen egy krumplinál :), de ott ugye a standard táncok lépéseit tanulja az ember, ez meg tudtommal nem az. Így marad a ritmusra tingli-tangli ;)

2014. júl. 21. 16:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Ó, hát üdvözöllek hazaim :D Én is erdélyi vagyok, ezért ismerős csak nekünk ez a tánc! A nevét még sosem hallottam, úgyhogy hálám üldözzön érte :D Utána kell néznem a típusainak, azt hiszem a kétlépésest tudom. Csak két - egymást követő szám - után már nem bírom emelni a lábaim, innen gondolom, hogy valamit rosszul csinálok, nem jó a technikám. Gondoltam hátha találok valamilyen jó kis oktatóvideót :)) Meg aztán: a forgás egyáltalán nem megy. Nem tudok mit kezdeni a lábaimmal :D
2014. júl. 21. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:

:D a forgás nagyon cseles ügyesen kell forgasson a fiú, ahhoz, hogy jól menjen :D s ne gabalyodjatok bele.

Természetesen szó sincs arról, hogy standard tánc lenne.

2014. júl. 21. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!