Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha Ebayről?
Nagyon beleszerettem a Mori Lee 1959-es esküvői ruhába. Itthon 120 ezer a bérlés(!) Ebayről 30 ezerért az enyém lenne. Persze alsószoknya nélkül. Egy ekkora ruhát be lehet hozatni anélkül hogy plusz költséget fizessek a vámnak ?
Ti megpróbálnátok ? Végül is ha nem tetszik akkor visszaküldöm és visszaadják a pénzt is. Lehet kérni standard méretekben illetve egyedileg lemért méretekben is. Ha ez nem is bukik meg a vámon, mi lesz az abronccsal ? Azt is onnan szeretném rendelni.
75%-os: valószínűleg azért cserébe kaptad a remek százalékot, hogy a "jó" tapasztalattal rendelkezők először lepontoztak mindenkit, aki próbálta óvni a kérdezőt ettől a zsákbamacskától. Azóta érkezett még 2 válaszadó negatív tapasztalatokkal, és felpontozták a hozzájuk hasonlókat.
Nekem tegnap vagy tegnapelőtt még a béka segge alatt volt a pontszámom, mert te meg azt nem bírod elviselni, hogy valószínűleg a te igényszinteddel/"ízléseddel" van a baj, ha egy 30.000-es kínai ruhán semmiféle hibát nem vélsz felfedezni, és ezért bátran nyomkodtad a pirosat...
Én elhiszem hogy valaki rosszul járt a netről vásárolt ruhájával.Van ilyen.Lepontozni nem szoktam általában senkit a véleménye miatt...Tőlem itt 1 válaszoló kapott negativot...Ő pedig (nem tudom hányas mind1 is) aki azt irta hogy biztosan szégyellem azért nem tettem fel.Aki eddig kért tölem fotót szivesen küldtem.
Nem 30ezer volt a ruhám...nem tudom honnét vetted :)Egy picivel drágább volt :)
A netes vásárlás lutri..akármit vesz az ember.
Nekem hála isten szerencsém volt...Nem állitottam egy szóval sem azt hogy olyan mint 1 jóval drágább ruha és nem is fogom mert akkor hazudnék.De én rosszabbra számitottam. :)
Az a baj, hogy fogalmuk sincs egy vélemény hasznossága és a saját véleményükkel való összeegyeztethetősége közötti különbségről, ostobák. Engem is lepontoztak, pedig esküvőiparban dolgozóként valószínűleg kicsivel több rálátásom van mint az itt válaszadóknak. Élnek a kis álomvilágukban aminek a valósághoz semmi köze sincs, ezáltal pedig fogalmuk sincs arról amiről véleményt formálnak, de lepontozzák azt akinek van. Ez az oldal régóta így működik, nem tudsz mit kezdeni velük. Ostobák.
ÁFA és VÁM témakörben: Az áru feladási helye számít, tehát hiába vásárolsz Te az "angol eBayről" (egyébként az csak egy domain), ha az árut HK-ból küldik, ugyanúgy kifizeted a 27% ÁFA-t és a 1,5% VÁMot (a megfelelő összehgatár felett) a szállításra IS.
23-as válaszhoz még hozzá tenném, hogy a vámügyintézés is pénzbe kerül, szállítótól függ, hogy mennyibe.
Ezért írtam, hogy angol ebay, használt ruha angoltól, aki az angliai otthonából postáz és vannak fent valódi képek is. Másnak nincs értelme szerintem. Most is vannak fasza eredeti Mori Lee ruhák, meg más márkák is használtan, kölcsönzési áron, de nem annyiszor viselve, mint a kölcsönzőben, egyik-másiknál írják, hogy apró hiba van a szoknya alján belülről, nem látható stb. Szerintem inkább 1000x ez, mint valami kínai gagyi lutri.
Nekem is e-bayről van a ruhám és tökéletesen elégedett vagyok vele. Pár cm-t be kellett venni belőle, mert kicsit nagy volt, de fillérekért megcsinálta egy varrónő.
A képekről meg csak annyit, hogy az én ruhám élőben jobban néz ki, mint a promó képeken.
Ja és én itthon sem vennék ruhát, mert itthon szinte senki sem veszi meg újonnan, hanem a kölcsönzők már leselejtezett darabjait veszik meg kiárusításon, ők is hordják és utána meg eladják. Nem véletlen adják el a kölcsönzők a ruhákat. Én mikor megérdeklődtem, akkor mondták, hogy hát nekem valószínűleg nem tűnik fel, de ők látják, hogy a sok alakítás-tisztítás miatt, már nem olyan az esése, már nem úgy mozog a ruha stb. Bár az esküvői jelmeznél még az is jobb. Mert Kínából ami jön, az jelmez.
Persze, kinek milyen ízlése van, nekem is ajánlgattak eladásra ilyen ruhát, alig tudtam titkolni, hogy igénytelen a ruha, épp csak nem hímezték rá, hogy ÓCSÓ GAGYI, ők meg el voltak ájulva, hogy milyen szép és csodálatos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!