Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruha Ebayről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruha Ebayről?

Figyelt kérdés

Nagyon beleszerettem a Mori Lee 1959-es esküvői ruhába. Itthon 120 ezer a bérlés(!) Ebayről 30 ezerért az enyém lenne. Persze alsószoknya nélkül. Egy ekkora ruhát be lehet hozatni anélkül hogy plusz költséget fizessek a vámnak ?

Ti megpróbálnátok ? Végül is ha nem tetszik akkor visszaküldöm és visszaadják a pénzt is. Lehet kérni standard méretekben illetve egyedileg lemért méretekben is. Ha ez nem is bukik meg a vámon, mi lesz az abronccsal ? Azt is onnan szeretném rendelni.

2014. júl. 18. 20:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%

Na az tuti kínából jön, szóval nem érdemes megvenni, csak egy olcsó ócska másolatot kapnál. Ha meg vissza is küldöd egy szép kis összeg elmenne a visszapostázásra.

Ha magánszemélytől, egy előző menyasszonytól vennéd megérné, így nem.

2014. júl. 18. 21:15
 2/29 anonim ***** válasza:
52%
Én számtalanszor rendeltem már Kínából ruhát vagy ékszert és semmi probléma nem volt vele. Csak 1 hónap mire megérkezik.
2014. júl. 18. 21:29
 3/29 anonim ***** válasza:
76%
Jo ha tudod, a ruhai kinai es nem Mori Lee, csak egy utanzat. 30 ezret is er, nem tobbet. Egyebkent nem volt gondom meg a z e-bay rendelesekkel, bar visszakuldeni Kinaba egy csomagot, az igen necces. Nem tudod ugy becsomagolni, ahogy ok kuldik. Az abroncs pedig belefer egy jo nagy boritekba, az nem akad meg a vamon.
2014. júl. 18. 21:33
 4/29 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy csak utánzat. Csak nagyon drágállom azt a 120 ezret. :/ 5-600 ezer szerintem gyorsan elúszik egy esküvőn. Főleg hogy én nagyon örülnék meg párom is ha étterembe lenne a lakodalom csak ez is a pénzen múlik. Na meg ott a nászút is.
2014. júl. 18. 21:42
 5/29 anonim ***** válasza:
67%

Én is Kinából rendeltem a ruhámat.

Nem konkrétan az ebayről,de én imádtam,nagyon tetszett és a vendégeknek is :)

Én nem feltétlen azért választottam ezt a lehetőséget,mert olcsóbb,hanem mert a szalonban ahova bementem csak "használt" ruhák voltak és nem akartam olyan ruhát amit már elöttem 20-an viseltek.Varratni nem tudtam mivel ahhoz otthon kellett volna lennem mi pedig külföldön élünk.

De nem bántam meg!

A ruhámnál én beirtam a méreteimet.(Mindenhova +1-2cm-vel többet irtam,biztos ami biztos) A varrónöhöz akihez vittem csak az aljából hajtott fel,máshonnan nem kellett.

Abroncsot pedig béreltem egy szalonból.

Vártam hogy a vámon szórakoznak majd hogy fizessek...de nem kellett.Csak magát a ruhát fizettem.

2014. júl. 18. 23:31
 6/29 A kérdező kommentje:

De jó! Köszi, hogy ezt megírtad! :)))

Megmutatod a ruhád ? :)

2014. júl. 19. 00:28
 7/29 anonim ***** válasza:
71%
Keress ra neten az Újeskuvoiruha Kft-re.Nagyon szep ruhaik vannak.Mind új es eladasra adnak csak ruhakat.Az áraik :50-70ezer korul mozognak nem tobbe.En inkabb tutira mennék. Sok boldogságot!
2014. júl. 19. 00:45
 8/29 anonim ***** válasza:
60%
Face-en van egy esküvői csoport, ott is írta valaki, hogy 30e-ért rendelt ebay-ről kínából, és tökéletesre sikerült, olyan, mintha ráöntötték volna.
2014. júl. 19. 09:12
 9/29 anonim ***** válasza:
90%

Én koszorúslányruhát rendeltem ebay,ről, abszolút ugyanaz, mint a képeken! Mérettáblának megfelelt!

Csodálatos!

Nekem pozitív tapasztalatom volt, de lehet, hogy csak szerencsém volt.

Lehet, hogy ha arra kerül sor megmerem kockáztatni menyasszonyi ruha tekintetébe az ebayt.

Egyébként én Grace Karin "márkájú" ruhát rendeltem, ez lényegében noname, de adnak arra, hogy valóban azt küldjék ami a képeken van!

2014. júl. 19. 18:39
 10/29 anonim ***** válasza:
53%

Részletekbe nem mennék, de itt van 1 példa a való életből, hogy mennyire hasonlítanak a replikák az eredetire... :(

[link]

Aki ennyiből nem látja, mennyivel rosszabb az anyaga és a szabása, az vak. És ez még egy jobb kimenetelű példa volt, vállalható ruhával.

2014. júl. 19. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!