Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha Ebayről?
Nagyon beleszerettem a Mori Lee 1959-es esküvői ruhába. Itthon 120 ezer a bérlés(!) Ebayről 30 ezerért az enyém lenne. Persze alsószoknya nélkül. Egy ekkora ruhát be lehet hozatni anélkül hogy plusz költséget fizessek a vámnak ?
Ti megpróbálnátok ? Végül is ha nem tetszik akkor visszaküldöm és visszaadják a pénzt is. Lehet kérni standard méretekben illetve egyedileg lemért méretekben is. Ha ez nem is bukik meg a vámon, mi lesz az abronccsal ? Azt is onnan szeretném rendelni.
A példámat (fotókkal) elküldtem a kérdezőnek.
Az én ruhám olyan volt mint a képen.Semmi problémám nem volt vele :)
Tényleg nem bántam meg.
Ha ronda lett volna a ruhám nem biztatnám a kérdezőt az általam választott oldalra!
(Szándékosan nem írom le melyik oldalról van szó.)
Remélem sikerül majd döntenie! :)
Hát igen. :/
De hátha jó lesz.
Köszönöm a válaszokat. :)
Szerintem megpróbálom.
Nyilván lesz különbség de reméljük azért nem durva. :)
Köszönöm! :)
Remélem Neked is pont olyan lesz a ruhád,amilyet szeretnél! :)
Angol ebayt nézd, mert onnan nincs áfa meg vám meg ilyen szarok. És kizárólag használtat nézz, olyat, aminek a képei között nem katalógus képek vannak, hanem az esküvői képét teszi fel meg vállfán a ruhát stb. Én így találtam meg a tökéletes ruhát, igaz nem 30 ezer volt, hanem 90 ezerre jött ki (igaz azóta feljebb ment a font árfolyama) de itthon 130 ezer lett volna bérelni. Ez egy sellő szabású mori lee volt, pont a méretem és tökéletesen eredeti.
A kínaival az a baj, hogy - most ezért rohadtul fognak utálni - vagy olyan, hogy kissé igénytelenebb ha vagy, akkor tetszik, vagy olyan szar, hogy turizó 70 éves ízlésficamos nagymamák is azt mondják rá, hogy ezt fiam a kutya alá lehet csak betenni. Sose tudhatod, hogy te pont milyet fogsz ki. Ha kevésbé szart, és neked megfelel, akkor jól jártál. Ha nagyon szart akkor szopás, mert a kínai nem fogja visszavenni. Majd jön email, tört angolsággal, hogy ruha semmi baja, minőség jó, ilyet rendel, ruha jó, te mérni rossz méret, mi jót varr.
Van aki úgy járt, hogy egy nagyon gáz, vállalhatatlan ruhát kapott próbálta velük visszavetetni és a bankján keresztül mikor petitiont indított akkor informálták, hogy a shanghai "varroda" ahonnan rendelt egy élelmiszer bolt Pekingben.
A ruhát kicsire összehajtva küldik, ruhazsák minden nélkül. Az abroncsot is!
Itt van pár kép arról, hogy milyen képpel adják el a cuccokat és mit küldenek helyette:
eredeti: [link]
kínai verzió: [link]
gondolhatod, hogy ő sem ilyet rendelt: [link]
Ja és simán számolhatsz két hónappal míg megérkezik. Aztán ha az utolsó pillanatban rádküldenek valami förvedményt, akkor még rendeset is alig marad időd választani és már minden foglalt lesz tuti.
Amúgy, ha még el is fogadnák, hogy visszaküldd és majd egyszer, ha megérkezett visszaadják az árát, jó ha tudod, hogy KIZÁRÓLAG nyomonkövetéssel feladott küldeményt fogadnak el. Ne akard tudni, hogy mennyibe kerül egy olyan innen Kínába! Annyiba, hogy inkább vissza se küldöd.
Nem értem...Ti élvezitek hogy lepontozzátok a másikat?
Próbál mindenki segiteni...van akinek jó tapasztalata van akinek kevésbé...arra való az oldal hogy segitsen az ember...erre mit kap??? lepontozást..gratulálok!
Ha tetszik ha nem nekem szerencsém volt a ruhával...most kezdjek én is lepontozni mindenkit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!