Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek polgári esküvöre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angeldark kérdése:

Szerintetek polgári esküvöre lehet mennyaszonyi ruha? Anyum és anyós jelölt szerint igen szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

Hol éltek? Mert azt az apró tényt elfelejtetted leírni, hogy terhes vagy:)

Nővérem terhesen ment férjhez, és nagyon visszatetsző volt, mármint nem nekünk, nekünk mindegy volt, de azok a nézések:D Pedig nagyvárosban ment férjhez.

Szóval ha nem félsz, hogy megszólnak, vagy nem érdekel (szerintem engem sem érdekelne), akkor vegyél fel nyugodtan fehér menyaruhát!

2014. júl. 14. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Miért ne lehetne?? Manapság jó ha az emberek 30%-a házasodik templomban, a vallás szerencsére egy kihalófélben lévő műfaj :)

A polgári szertartás a hivatalos, azon van a hangsúly. Persze, hogy legyen menyasszonyi ruhád, miért is ne?

2014. júl. 14. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

miért vagyok 0-ra pontozva, hát ez elképesztő. tiltsátok már ki az oldalról a hobbi lepontozókat!

mióta nyár van, és ezek a gyerekek otthon vannak, és pontozgtnak minden kategóriában, mindenki 5%-ot csökkent!!!

2014. júl. 14. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a "Hol éltek?" kérdést olvasva nem egyértelmű (én is először abban az értelmében olvastam, hogy "meg vagytok hibbanva?")

Amúgy aki a pocakos menyasszonyokra "úgy néz", az menjen vissza tanyára :) Régen az volt, hogy szégyenben maradt volna a lány, ha nem veszik el várandósan, és az ilyen házasságokra ujjal mutogattak. Ma azért kicsit más világ van.

Szerintem az a szánalmas, hogy házasság nélkül az apának bizonygatni kell, hogy övé a gyerek és a nevére vehesse, ezért sokkal egyszerűbb összeházasodni, és akkor nincs ez a pellengérre állítás a szülés után. (nem a kérdezőre vonatkozik, csak a társadalom kritikám most gyűlt össze :) ) Családban is volt, aki ezért házasodott, mert fele annyi macera kimondani a boldogító igent, minthogy a gyerek az apa vezetéknevét kapja házasság nélkül.

Nagyon tuti "pocakos" menyasszonyi ruhák vannak, amiben úgy ragyognak a kismamák, mint az álom ;) Sok boldogságot!

2014. júl. 14. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
24%
szóval utolsó, az emberek az első két szó alapján pontoznak? szerintem nem, nagyon durván megszaporodtak ezek a pontozások, majd figyeld meg, tuti, hogy a nyaraló tinik:D
2014. júl. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!