Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek polgári esküvöre lehet mennyaszonyi ruha? Anyum és anyós jelölt szerint igen szerintetek?
Hol éltek? Mert azt az apró tényt elfelejtetted leírni, hogy terhes vagy:)
Nővérem terhesen ment férjhez, és nagyon visszatetsző volt, mármint nem nekünk, nekünk mindegy volt, de azok a nézések:D Pedig nagyvárosban ment férjhez.
Szóval ha nem félsz, hogy megszólnak, vagy nem érdekel (szerintem engem sem érdekelne), akkor vegyél fel nyugodtan fehér menyaruhát!
Miért ne lehetne?? Manapság jó ha az emberek 30%-a házasodik templomban, a vallás szerencsére egy kihalófélben lévő műfaj :)
A polgári szertartás a hivatalos, azon van a hangsúly. Persze, hogy legyen menyasszonyi ruhád, miért is ne?
miért vagyok 0-ra pontozva, hát ez elképesztő. tiltsátok már ki az oldalról a hobbi lepontozókat!
mióta nyár van, és ezek a gyerekek otthon vannak, és pontozgtnak minden kategóriában, mindenki 5%-ot csökkent!!!
Szerintem a "Hol éltek?" kérdést olvasva nem egyértelmű (én is először abban az értelmében olvastam, hogy "meg vagytok hibbanva?")
Amúgy aki a pocakos menyasszonyokra "úgy néz", az menjen vissza tanyára :) Régen az volt, hogy szégyenben maradt volna a lány, ha nem veszik el várandósan, és az ilyen házasságokra ujjal mutogattak. Ma azért kicsit más világ van.
Szerintem az a szánalmas, hogy házasság nélkül az apának bizonygatni kell, hogy övé a gyerek és a nevére vehesse, ezért sokkal egyszerűbb összeházasodni, és akkor nincs ez a pellengérre állítás a szülés után. (nem a kérdezőre vonatkozik, csak a társadalom kritikám most gyűlt össze :) ) Családban is volt, aki ezért házasodott, mert fele annyi macera kimondani a boldogító igent, minthogy a gyerek az apa vezetéknevét kapja házasság nélkül.
Nagyon tuti "pocakos" menyasszonyi ruhák vannak, amiben úgy ragyognak a kismamák, mint az álom ;) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!