Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek polgári esküvöre lehet mennyaszonyi ruha? Anyum és anyós jelölt szerint igen szerintetek?
csak az lesz?
amúgy az lehet, amit szeretnél, mondjuk farmerban furán néznének rád, de istenem... én úgy vagyok vele, hogy ezeknek a dolgoknak adjuk meg a tiszteletet és ünnepélyességet
Igen. Nekünk csak polgári lesz, mivel nem vagyunk megkeresztelve, és azt képmutatásnak tartottam, hogy "csak" az esküvőért keresztelkedjünk, hogy templomba tudjunk vonulni.
Nekünk ez a nagy napunk és meg szeretnénk adni a módját.
Amúgy akiknek mind 2 volt, ott is a többség egy napon tartotta, így nem volt kérdéses, hogy miben lesznek.
Igen
Mivel nem vagyunk hívők így csak polgárink volt, minden ugyanúgy, szép ruha csokor, sok ember, szép terem
Az első házasságkötő terem a linken
Viszont ha lesz egyházi, és nem is azon a napon lesz a polgári, én akkor csak egy elegáns ruhát viselnéka polgárin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!