Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi cipőlopás - szag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi cipőlopás - szag nélkül?

Figyelt kérdés
Biztosan megmosolyogjátok a kérdést, de újabban ezen is gondolkoztam. A nyár derekán lesz az esküvőm, megtörténhet, hogy a legnagyobb melegben. Csukott cipőm van, ráadásul nem is egy márkás, bőr darab, hanem egy kínai cucc, mert ezt sikerült találni úgy, hogy a ruha színéhez és stílusához is illeszkedjen. Szokás felénk az, hogy a gyerekek, a lagzi ideje alatt ellopják a menyasszony cipőjét, amit aztán váltságdíj fejében visszaszolgáltatnak. Sőt, az is szokás, hogy a vőlegény azzal büntetik: igyon a menyasszony cipőjéből. Mi, nők, úgy gondolom érzékenyek vagyunk a lábszag dologra, így nagyon nem szeretném, hogy valamelyik gyerek hangosan megmosolyogja milyen szagos a menyasszony cipője :P Egy egész napi bennejárás után, amelyhez társul még egy nejlonharisnya, valószínű minden lesz, csak nem rózsaillatú... :P Ötletek, hogyan lehet elfogadható szagú menyasszonyi cipőt leadni a lábunkról? :D
2014. júl. 10. 13:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
57%
Hát, amikor én loptam, akkor sem volt benne pohár, mert a vőlegény lefordította utána fejjel lefelé. Lehet, hogy csak velem akart jó fej lenni a vőfély, hogy ne menjen tönkre a szép cipőm, de működött, senki se vette észre és száraz maradt.
2014. júl. 17. 17:06
 22/22 anonim ***** válasza:
Szóval ne vegyél harisnyát, mert úgy kényelmesebb is és ha vőlegényed már néhányszor megcsókolgatta a lábad, akkor ehhez hasonló "tevékenység" teljesen természetes lesz neki, esetleg az a sok ember zavarja majd, más nem hiszem.
2016. okt. 7. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!