Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi cipőlopás - szag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi cipőlopás - szag nélkül?

Figyelt kérdés
Biztosan megmosolyogjátok a kérdést, de újabban ezen is gondolkoztam. A nyár derekán lesz az esküvőm, megtörténhet, hogy a legnagyobb melegben. Csukott cipőm van, ráadásul nem is egy márkás, bőr darab, hanem egy kínai cucc, mert ezt sikerült találni úgy, hogy a ruha színéhez és stílusához is illeszkedjen. Szokás felénk az, hogy a gyerekek, a lagzi ideje alatt ellopják a menyasszony cipőjét, amit aztán váltságdíj fejében visszaszolgáltatnak. Sőt, az is szokás, hogy a vőlegény azzal büntetik: igyon a menyasszony cipőjéből. Mi, nők, úgy gondolom érzékenyek vagyunk a lábszag dologra, így nagyon nem szeretném, hogy valamelyik gyerek hangosan megmosolyogja milyen szagos a menyasszony cipője :P Egy egész napi bennejárás után, amelyhez társul még egy nejlonharisnya, valószínű minden lesz, csak nem rózsaillatú... :P Ötletek, hogyan lehet elfogadható szagú menyasszonyi cipőt leadni a lábunkról? :D
2014. júl. 10. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, hogy csak nekem visszataszító ez a "kihagyhatatlan esküvői program",

hogy egy izzadt, büdös, gombás cipőből kellene inni bármit is?!!

Max. belehánynék...

2014. júl. 10. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

Én csak azt nem értem, hogy utána visszakerül a menyasszony lábára? És a menyasszony meg egész este a vizes cipőben fog tocsogni? Én valami olyat hallottam, hogy pénzzel kitömik és úgy adják rá a menyasszony lábára.

De egyébként ha nem szeretnétek ilyet akkor megmondog előre és kész.

Nálunk meg menyasszonylopást akartak a szomszét étteremben levő esküvővel, de én mondtam nem szeretnék (szimplán csak milyen dolog már az, hogy egy másik menyasszonyt ott elkezdenek "ócsárolni", hogy nem is az én menyasszonyom, vigyétek innen) és mondtuk, hogy nem, ennyi.

Van bőven más programlehetőség, nem kell semmi számodra kínosba belemenni.

2014. júl. 10. 15:07
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
Soha nem innék más levetett cipőjéből. Még akkor sem, ha ezzel tönkretenném a bulit. Meg az is milyen dolog, hogy bár nem lesz büdös a lábspray-től, de a teafaolajos/mentolos/tartószítószeres/full természetellenes plusz izzadtsággal keveredett lábspray-t igya a vőlegény pálinkával? Ezt ti se gondolhatjátok komolyan... Szerintem oldjátok meg máshogy, mert ez gyomorforgató. Én sok esküvőn voltam már, de ilyennel szerencsére sehol nem találkoztam, remélem nem terjed el.
2014. júl. 10. 16:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a cipőből ivás kikerülhető, ha nagyon akarjuk. A kérdés nem is erre irányult, hanem a cipőlopásos lábszagra :)
2014. júl. 10. 16:58
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos hogy vennék erre az alkalomra egy belül teljesen bőr cipőt, amibe nem büdösödik a láb bele, még harisnyában sem.
2014. júl. 10. 18:23
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél olyat, ami nem kínai, meg használj lábsprayt.
2014. júl. 10. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Mennyibe került ez a cipő? Mert ha nem drága, akkor vegyél még egyet, vagy egy másik olcsót, ami hasonló és a cipőlopás előtt az asztal alatt cseréld át a lábadon "régit" az "újra". Szerintem ez a legegyszerübb! 41F
2014. júl. 10. 22:11
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Az ecetes víz tényleg klassz, de nejlon harisnyában, műanyag cipőben semmit sem ér. Gyerekként én is loptam cipőt, hatalmas élmény volt, de a szaga senkit se érdekelt, nekem nagyon tetszett a dolog. Minket a vőfély bérelt fel. Viszont az én esküvőmön be lettem avatva! A vőlegény nem a cipőből iszik, a vőfély, amikor megkapta a gyerekektől a cipőt, tett bele egy feles poharat a sarkához (észre se lehetett venni) és abba töltötte a pezsgőt. Én nagyon jó kis bőrcipőt vettem, amit azóta is hordok, és mondtam a vőfélynek, hogy nem szeretném, ha pezsgős lenne, és akkor avatott be a praktikába. Így nyugodtan behintőporozhatod, vagy dezodorozhatod a lábadat, mielőtt felvennéd a harisnyádat. De persze beszélj erről a vőféllyel, mert nem biztos, hogy mindenütt tesznek a cipőbe poharat.
2014. júl. 14. 12:27
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 2 hónapja volt az esküvőm dög meleg volt és nekem is izzadt a lábam. Úgy oldottam meg,hogy amikor ültem akkor kibújtam a cipőből és szellőztettem.
2014. júl. 17. 10:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nálunk nincs felespohár dolog, mert akkor azzal az erővel már simán a pohárból is kiihatnánk, nem kell oda cipő. Itt natúr módon a megdöntött cipőből iszik a pár :) De ezt megpróbáljuk elkerülni, van elég más próba.
2014. júl. 17. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!