Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi cipőlopás - szag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi cipőlopás - szag nélkül?

Figyelt kérdés
Biztosan megmosolyogjátok a kérdést, de újabban ezen is gondolkoztam. A nyár derekán lesz az esküvőm, megtörténhet, hogy a legnagyobb melegben. Csukott cipőm van, ráadásul nem is egy márkás, bőr darab, hanem egy kínai cucc, mert ezt sikerült találni úgy, hogy a ruha színéhez és stílusához is illeszkedjen. Szokás felénk az, hogy a gyerekek, a lagzi ideje alatt ellopják a menyasszony cipőjét, amit aztán váltságdíj fejében visszaszolgáltatnak. Sőt, az is szokás, hogy a vőlegény azzal büntetik: igyon a menyasszony cipőjéből. Mi, nők, úgy gondolom érzékenyek vagyunk a lábszag dologra, így nagyon nem szeretném, hogy valamelyik gyerek hangosan megmosolyogja milyen szagos a menyasszony cipője :P Egy egész napi bennejárás után, amelyhez társul még egy nejlonharisnya, valószínű minden lesz, csak nem rózsaillatú... :P Ötletek, hogyan lehet elfogadható szagú menyasszonyi cipőt leadni a lábunkról? :D
2014. júl. 10. 13:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy vége a szertartásnak és már ott lesztek a teremben, akkor válts cipőt. hagyd szellőzni a menyasszonyi cipődet és amikor látod, hogy a cipőlopás készülődikm (ezt azért könnyen észre lehet venni), akkor felhúzod a lábadra.

vagy egyszerűen amikor le akarják lopni megmondod, hogy nem szeretnéd és kész.

2014. júl. 10. 13:29
 2/22 anonim ***** válasza:
50%

Normál esetben a hintőport ajánlanám, de ugye hintőporos cipőből nem túl kellemes inni. :)

Így marad a lábspray, minden drogériában lehet kapni. Azzal befújod a lábadat és meg is van oldva a probléma. :)

Esetleg a lagzi előtt áztasd meg a lábad jó forró ecetes vízben. Nagyapámtól tanultam ezt a módszert, megszünteti az izzadást.

2014. júl. 10. 13:30
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
Én elhinteném a felnőttek között, hogy nem szeretnék cipőlopást, a gyerekeknek úgysem maguktól jut eszükbe, hanem valami okos felnőtt kitalálja és szól nekik, így elkerülhetnéd az egészet. :) Szerintem ezek annyira nevetségesek amúgy, a cipőlopás még elmegy, de a cipőből ivás egyszerűen undorító.
2014. júl. 10. 13:31
 4/22 A kérdező kommentje:
Megúszni sajnos nem tudom, mert minden lagziban megejtik, és három különböző gyerekcsapat is jelezte már, hogy ők bizony lopni fognak :P Az ötletek viszont jók, köszönöm! A cipőből ivást megpróbálom megúszni, mert azt a büntetést a korunkbeli fiatalok szokták adni, úgyhogy velük lehet alkudni :D Márcsak azért sem örülnék neki, mert hülye érzés ragacsos cipőben tocsogni...
2014. júl. 10. 13:40
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Akkor legyen kompromisszumos megoldás, hogy a gyerekek lopjanak, ha már ez olyan nagy szám nekik, de a férjednek ne kelljen már innia belőle. az fujj...
2014. júl. 10. 13:43
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy próbáld meg azt, hogy formalint öntesz vattára, belerakod a cipőbe, azt pedig egy zacskóba, és egy napig benne hagyod, majd szabad levegőn hagyod szellőzni pár napig (3-5 nap) esetleg szódabikarbónát is tehetsz bele, az megfogja a formalin szagát. Ez kifertőtleníti a cipőt.. Aztán a nagy nap előtt ahogy valaki már írta vegyél egy ecetes lábfürdőt, majd mielőtt a harisnyát felvennéd kenj tömény teafaolajat a lábadra, talpra, lábujjak közé, mindenhova, hagyd megszáradni, majd hintőporozd be és így vedd fel a harisnyát, majd a cipőt, Esetleg a cipőbe is cseppenthetsz pár csepp teafaolajat, kellemes illata van és így atombiztos lesz a szagvédelem :) Esetleg a body shopban lehet kapni mentolos lábspray-t, ezt tartsd magadnál, és amikor elmész mosdóba nézd meg a cipődet, hogy milyen szagviszonyok uralkodnak, és fújd be a mentolossal a lábad + a cipőd, vagy csepegtess még teafaolajat.. :)
2014. júl. 10. 13:49
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Ja és legalább egy héttel előtte teszteld le, hogy bírod-e a bőrödön a teafaolajat, nehogy az esküvő napján derüljön ki, hogy nem. :)
2014. júl. 10. 13:50
 8/22 anonim ***** válasza:
8%

Szia,nem a kérdésedre a válasz de elmondom.

Én imádom a menyasszonyom lábát szimatolni amikor hazajön és egész nap cipőben volt a lába,én izgatónak találom a kellemes gyenge lábszagot.Persze nem azt az orrfacsaró bűzt :-D.

Szóval nehogy a cipőből iváskor felálljon a férjednek ott mindenki előtt.:-D

F/28

2014. júl. 10. 13:55
 9/22 A kérdező kommentje:
Sajnáljatok engem is, ha megkapjuk a büntetést, akkor nemcsak neki kell inni az enyémből, hanem nekem is az övéből :))
2014. júl. 10. 13:59
 10/22 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó, nem mindenki gerjed a lábszagra :D

Nálunk a cipőből ivást úgy vitelezték ki, hogy a cipő sarkába tették bele a feles poharat és abból itta ki a vőlegény az italt, nem a cipőbe volt beleöntve. Így nem tocsogós cipőben kellett az estét tovább csinálni.

2014. júl. 10. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!