Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pánt nélküli menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pánt nélküli menyasszonyi ruha alá vettetek fel melltartót?

Figyelt kérdés
Van egy olyan melltartóm, ami teljesen szilikonos, ez a rátapadós, de nem vagyok benne biztos, hogy kell-e a ruha alá.

2014. júl. 5. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vettem, pánt nélkülit. Amúgy is 10-ből 8-szor pánt nélkülit hordok nyáron, mert a legtöbb ruhám és felsőm is ilyen. Szóval kb. a szivárvány minden színében van itthon pánt nélküli melltartóm, amik jó minőségűek, jól tartanak, kényelmesek, csinosak. A Tezenis-ben szoktam őket venni, nekem nagyon bejöttek. A ruha alatt testszínű volt rajtam.
2014. júl. 7. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem fel.Nem is hiányzott + hülyén nézett volna ki.

De tudok képet küldeni,nem látszik hogy nincs rajtam. :)

Próbáld fel melltartóval és anélkül is.Úgyis Te látod hogy kelleni fog-e vagy sem. :)

2014. júl. 7. 21:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenki zöldet kapott.

Körbenézek egy-két jó boltba. Tartaléknak mindenképpen jó ha van, nem csak az a szilikonos.

2014. júl. 8. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:

igen, pánt nélküli melltartó volt rajtam. Én undorodom a szilikon pánttól, igénytelen számomra , és az hogy ott csillogjon minden képen, videón, a hideg is kiráz. Meg az hogy melegbe még rám is cuppanjon... :D

A menyecske ruha alá sima piros melltartót vettem fel,mikor átöltöztünk,mert akkor már pántos volt a ruhám.

2014. júl. 26. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!