Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Igaz csak jövő nyáron lesz az esküvő, de már most dilemmázok, hogy legyen rajtam szemüveg, vagy sem.

Több, mint 20 éve vagyok szemüveges, igazából azóta, mióta bekerültem az általános iskolába, na most már 30 felé járok... Szóval felnőttként még senki se látott szemüveg nélkül.. Sose vágytam kontaktlencsére, ebben ismer mindenki, szeretem így magam.

De hát az esküvő, az esküvő....

2014. jún. 27. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút részletkérdés, de ha Te úgy érzed, hogy jobban néznél ki szemüveg nélkül, akkor használj kontaktlencsét erre a pár órára.
2014. jún. 27. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, 20 éve szemüveges. ha a párom megkérne szemüvegben mennék hozzá. hozzám tartozik
2014. jún. 27. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szemüvegben voltam. Kontaklencse szóba sem jöhetett, mert nem tudom betenni, szemüveg nélkül pedig még a férjemet sem ismertem volna fel. :-) Csináltattam egy új szemüveget. Pár fotót készült úgy is, hogy nem volt rajtam szemüveg.
2014. jún. 27. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok, nekünk idén augusztusban lesz a nagy nap.

13 éve van szemüvegem, az utóbbi pár évben többet van rajtam, mint nincs (távolra látok kissé homályosan).

Agyaltam rajta, hogy akkor legyen szemüvegben, de én folyton összekenem (ja, kissé béna vagyok :) ), állandóan maszatos, aznap meg nem akarok vég nélkül lencsét törölgetni :)

Meg ha meleg lesz, és izzadni fogok (mégha nem is nagyon), de csúszkálhat az orromon, ha szemcsi nélküli képet akarok, akkor ott lesz a két "párna" helye az orrnyergemen . . . Valahogy én több hátrányát látom aznap viselni, mint előnyét.

Úgyhogy a héten elmentem az optikába, hogy én kontaktlencsét akarok. Kaptam próbalencsét, meg volt betanítás, úgyhogy most megrendeltem 3 havi lencsét, hogy amire eljön a nagy nap, addigra már profin menjen a ki-berakás. Meg úgy vagyok vele, hogy amúgy sem egy hátrányos dolog, ha tudom, hogy kell "használni" a lencsét.

De ez természetesen csak az én vélemyényem az én nagy napommal kapcsolatban. Mindenki döntse el maga ;)

2014. jún. 27. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:

1 hónapja volt az esküvő, szemüvegben voltam. (kb. 6-7 éve van szemüvegem).

Én spec. szeretem a szemüveget, mert öltöztet. A kozmetikus ahhoz igazította a sminket.

2014. jún. 27. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem kb 10 éve kell szemüveg - szerencsére csak-2-es -, amikor csak tehetem leveszem, szinte csak filmnézéshez, és vezetéshez hordom, így én levettem az esküvőn is. Ha egyébként szeretném, és sűrűn hordanám, akkor rajtam lett volna.
2014. jún. 27. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi is jövőre házasodunk. Ha összegyűlik az egészségpénztárban annyi a télen, akkor párom meg akarja csináltatni a szemét. (Pici kora óta szemüveges, tehát majdnem 30 éve.) Én nagyon szeretem szemüvegben is, nem zavarna, ha abban esküdne, sőt. :) De ő nagyon utálja, mert párásodik, beizzad, lecsúszik, maszatos lesz - megértem ezt is. Szerintem, ha úgy érzed, hogy hozzád tartozik, és téged nem zavar, simán házasodj szemüvegben. Szerintem senkinek nem ront a szépségén vagy ilyesmi. :) Írták előttem is, hogy öltöztet, egy jól megválasztott szemüveg szerintem kifejezetten csinos. :)
2014. jún. 28. 11:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) még mindig gondolkodom, de lehet maradok szemüvegben.
2014. jún. 29. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem nemrég volt az esküvőm. Szemüveges vagyok én is gyermekkorom óta. Szemüvegpárti vagyok, de van eldobhatós kontaktlencsém is hogyha pl. úszni vagy korizni megyek ilyen esetekre.

Én kontaktlencsét hordtam az esküvőmön egy ok miatt: van olyan ember aki úgy ad puszit, hogy "képentöröl" a saját arcával, biztos van Neked is ilyen ismerősöd. Én attól tartottam, hogyha szemüvegben megyek, akkor baja lesz a szemüvegemnek, ami nem volt olcsó....

2014. jún. 30. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!