Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen ruhába illetlen esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ruhába illetlen esküvőre menni?

Figyelt kérdés

Sajnos az én ruhámról sehol sem találtam képet a neten, de egy nem rég feltett kérdésben linkeltek egy nagyon hasonlót. Szinte ugyan az a fazon csak más a szín.

Mivel lesz templomi ceremónia is eszembe jutott, hogy kicsit visszafogottabb ruha lenne a megfelelő.

Kérlek titeket hogy az alábbi kérdés témáját mellőzétek csak a ruha miatt linkelem be.Azért nem csak a ruhát illesztem be ide mert még valaki azt hinné ugyanaz a kérdező vagyok és Őt sem szeretném a kérdésemmel kellemetlen helyzetbe hozni csak tényleg nincs fent kép az enyémről, vagy lehet van csak nem találom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..

Előre is köszönöm az összes normális választ!

2014. jún. 19. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

A ruha úgy néz ki mintha egy zsákot magad köré tekernél, és mell alatt egy spárgával összehúznád.

Templomba ilyen ruhába illetlenség bemenni.

Ha ilyet veszel fel, akkor templomba lépés előtt vegyél fel rá egy kardigánt vagy valamit.

Tényleg nincsen normálisabb ruha? mert ez nagyon csúnya.

2014. jún. 19. 19:17
 2/7 Ditta323 ***** válasza:
52%
Mi esküvőnkön volt aki hasonlóban volt. Nem zavart abszolúte. A templomba boleró-t vagy stólát vagy mit veszel hozzá és meg van oldva.
2014. jún. 19. 19:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Lenne másik csak ezt a ruhát direkt erre az alkalomra vettem. Utána tudtam meg csak, hogy lesz templomi is
2014. jún. 19. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Minden a kiegészítőkön múlik. Szimplán lehet strandruha is, de egy-két elegáns kiegészítővel tökéletes lehet esküvőre is. Elegáns táskával is máshogy mutat mint hétköznapi táskával. A helyedben vásárolnék hozzá egy bolerót vagy egy nagyon szép selyemkendőt a válladra amit hátul derék fölött meg tudsz kötni. Nagyon finom és elegáns viselet lehet úgy a templomba. Egyébként a lagziba is szuper ruha, mert csinos is és ha végigeszed a lagzis menüt akkor sem fog látszani a hasad a videó felvételeken.
2014. jún. 19. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Egy boleróval, stólával felveheted. Csak így szólóban inkább ne.
2014. jún. 19. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem templomba nem való. Az más kérdés, hogy ennél merészebben is felöltöznek oda egyesek...

Az a baj a ruhával, hogy a szoknya részén túl sokat mutat. A hosszal nem lenne baj, csak azzal, hogy sokáig "átlátszó". Felül meg lehet oldani a takarást egy boleróval vagy stólával, de alul nem.

2014. jún. 19. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy strandruha. Esküvőre nem elég elegáns szerintem sajnos. Mindegy milyen kiegészítőket veszel hozzá, az ilyen ruhák enyhén áttetszőek, és hétköznapi anyagokból készülnek.
2014. jún. 20. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!