Nagyon illetlen esküvőre fehérben menni vendégként?
Figyelt kérdés
Láttam egy gyönyörű csipkés, fehér ruhát, és tökéletes passzol rám, csak aggódom, hogy nem illendő ilyen színt hordani, amikor a menyasszony is fehérben van. Ti hogy látjátok?
Kérdezz rá, engem pl nem zavart volna, én (akkor) azt se tudtam hogy van ilyen szabály.
2014. máj. 24. 20:57
5/11 anonim válasza:
Nem illik, viszont a mai világ és az illem két külön dolog sajnos :/
2014. máj. 24. 20:58
6/11 anonim válasza:
A fehér szín a menyasszonyé.
2014. máj. 24. 21:03
7/11 anonim válasza:
senkit nem érdekel. lehetsz pirosban és feketében is, azt is letojják. úgysem azt fogja nézni senki, hogy te miben vagy, hanem a menyasszonyt, akkor is ha a fejed tetejére állsz. szóval vedd fel nyugodtan. nem az itteni hozzászólók véleménye a spanyolviasz meg a szentírás.
2014. máj. 24. 21:25
8/11 anonim válasza:
Kedves utolsó, tudod, van olyan hogy illem... Persze nyilván senki nem fogja a kérdezőt a falhoz állítani ha felvesz fehér ruhát, viszont olyan széles a szín skála, nem hiszem hogy senki ne tudna más színt választani a fehér helyett.... Tudod, mint ahogy temetésre se állítunk be hawaii mintás ingben, rövid nadrágban és ipod-ot hallgatva, szerintem illik megtisztelni azzal a menyasszonyt, hogy nem adjuk meg az esélyt annak, hogy egész nap összekeverik, hogy ki is az igazi "főszereplő", főleg ha a menyasszony is csipkés ruhában lesz.
2014. máj. 24. 21:31
9/11 A kérdező kommentje:
Összekeverni azért nehéz lenne, 15 vagyok... :DD
De én is úgy gondolom, hogy igazatok van, nem akarnám én se, hogy valaki "hasonlóan" jelenjen meg. Szóval keresek valami más színű, hasonlóan csinos darabot. De szerintem a csipke marad!:D
2014. máj. 24. 21:42
10/11 anonim válasza:
Vendéglátásban dolgozom, már elég sok esküvő részese voltam.Manapság már nem tartják be ezeket a régi "szabályokat", gond nélkül vesznek fel a vendégek fekete,fehér és piros ruhát is.
Én amikor esküvőre megy azért mellőzöm ezeket a színeket,szerintem te is tedd ezt,de ha mindenképpen ragaszkodsz a ruhához kérdezd meg az ifjú párt hogy gond lenne ez nekik vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!