Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet még kapni hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még kapni hasonló esküvői ruhát? Sehol nem találom, varrassam?

Figyelt kérdés

Teljesen beleszerettem, de tartok tőle, hogy mindenhogy drága lesz, ha megtalálnám és megvenném, akkor is, és ha varratnám, akkor is.

Erről lenne szó:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

Ujjatlant semmiképp nem szeretnék, kell a harangujj is, az uszály is. Egyedül a szoknyarészét változtatnám még meg kissé, azt viszont nem tudom még, hogyan.

Más vélemények szerint minek nekem ekkora ruha, mert 159 cm vagyok, de szerintem be lehetne igazítani az én méretemre is. Hosszú fátylat tennék rá. Egyszerű ruhát nem szeretnék. Természetesen első és egyetlen esküvő :-))

Hogy tetszik nektek?

2014. jún. 14. 10:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Plusz fátylat már tényleg nem kéne venned hozzá. Hosszú fátrylat semmiképp. Így is elveszel majd egy ilyen ruhában. Sellős és A vonalú ruhákban is vannak nagyon szépen kidolgozottak, díszesek, azok is lehetnek nem túl egyszerűek. Egyébként én a 150 centimmel több szalont is bejártam, és mindegyikben volt maximum 2-3 ruha amit egyáltalán felpróbálhattam, mert a legtöbb ruha eleve 2-3 mérettel nagyobb mint az én mértem és csak maxiumum egy méretet tudnak kisebbíteni és ráigazítani egy kisebb, alacsonyabb nőre. Az ilyen stílusú ruhákkal is az a helyzet, hogy eleve nem az alacsonyabbakra tervezték, és ha készen találsz is ilyet, nem biztos, hogy rád tudnák igazítani.

(És nem gonoszkodásból tényleg, de "Természetesen első és egyetlen esküvő" Az elsőt biztosan tudja az ember, de honnan tudod, hogy ez lesz az egyetlen is?)

2014. jún. 15. 19:02
 22/22 A kérdező kommentje:
Elhatározás kérdése. Lehet, hogy akkor varratni fogom. Van még időm jövő nyárig.
2014. jún. 15. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!