Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet még kapni hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még kapni hasonló esküvői ruhát? Sehol nem találom, varrassam?

Figyelt kérdés

Teljesen beleszerettem, de tartok tőle, hogy mindenhogy drága lesz, ha megtalálnám és megvenném, akkor is, és ha varratnám, akkor is.

Erről lenne szó:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

Ujjatlant semmiképp nem szeretnék, kell a harangujj is, az uszály is. Egyedül a szoknyarészét változtatnám még meg kissé, azt viszont nem tudom még, hogyan.

Más vélemények szerint minek nekem ekkora ruha, mert 159 cm vagyok, de szerintem be lehetne igazítani az én méretemre is. Hosszú fátylat tennék rá. Egyszerű ruhát nem szeretnék. Természetesen első és egyetlen esküvő :-))

Hogy tetszik nektek?

2014. jún. 14. 10:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szrrintem se ragaszkodj feltétlenül, a barátnőm sellőset akart, s kikötött egy hercegnősnél. S ő is pici, s vékony.
2014. jún. 14. 10:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de csak annyit tudok mondani, hogy a ruha bár régiessége ellenére is gyönyörű, kidolgozott... a te alkatodra nem szabad ilyet venni! Így is nagyon alacsony vagy, ez a ruha egyenesen kerti törpét faragna belőled!

AMi megfelelő alacsony nőknek, az egy egyenes vagy A vonalú, nem abroncsos, mell alatt szabott ruha.

2014. jún. 14. 11:06
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem mind ujjatlan, de sajnos most a ruhák 80% pántnélküli (vagy nem lehet alá melltartót venni)... számomra érthetetlen trend, hiszen a nagyobb mellű nők általában nem szívesen veszik fel ezeket vagy csak nem áll jól nekik (és elég sok ilyen nő van ahhoz hogy épeszű tervező/ szalontulajdonos ne zárja őket ki a potenciális ügyfélkörből).
2014. jún. 14. 11:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Magasabb sarkú cipővel venném fel. Mindenképp ilyet szeretnék, a sellő nekem túl egyszerű.
2014. jún. 14. 11:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy ruhát, ami tetszik, de az a bajod, hogy nincs ilyen ujja, akkor vagy felveszel hozzá egy ilyen bolerót, vagy rávarratod és kész. Sokkal egyszerűbb, mint egy komplett ruhát varratni.
2014. jún. 14. 12:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Találtam neked egy nagyobb képet, ha varratni szeretnéd: [link]
2014. jún. 14. 12:39
 17/22 A kérdező kommentje:

Az igen!!! Köszi szépen a képet! :)

Rávarrni egy ujjat? Ezt megkérdezem majd, érdekes ötlet.

2014. jún. 14. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Pánt nélküli ruhára nem gond rávarrni egyet, ha kéri az ügyfél. Szinte bármelyikre lehet...
2014. jún. 14. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Ilyen ujjú bolero is megoldás lehet..
2014. jún. 14. 14:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Téged ez a ruha összenyom. A hosszú fátylat is kerüld!
2014. jún. 14. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!