Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még kapni hasonló esküvői ruhát? Sehol nem találom, varrassam?
Teljesen beleszerettem, de tartok tőle, hogy mindenhogy drága lesz, ha megtalálnám és megvenném, akkor is, és ha varratnám, akkor is.
Erről lenne szó:
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Ujjatlant semmiképp nem szeretnék, kell a harangujj is, az uszály is. Egyedül a szoknyarészét változtatnám még meg kissé, azt viszont nem tudom még, hogyan.
Más vélemények szerint minek nekem ekkora ruha, mert 159 cm vagyok, de szerintem be lehetne igazítani az én méretemre is. Hosszú fátylat tennék rá. Egyszerű ruhát nem szeretnék. Természetesen első és egyetlen esküvő :-))
Hogy tetszik nektek?
Most keresgélek az eddigi elképzeléseimnek megfelelően, hogy majd pontosan abba a szalonba menjek be, ahol az álomruhát kapni lehet. Ezért akartam előbb a neten megnézni, de ez a probléma, hogy nem találom sehol.
Olyan szalonokban voltam eddig, ahol csak nézelődtem, de ki is jöttem, mert nem volt mit próbálni, majdnem mind ujjatlan ruha volt. Tudom, hogy ez a divat, de nehéz így haragujjút találni.
Van haragujjú alkalmi blúzom, színes, abban mutattam a legjobban a párom szerint, ezért szeretnénk az esküvői ruhát is haragujjúra. Az ujjatlan egyikünknek sem tetszik. A bezárt nyakú, sima hosszúujjú nekem régimódi, nem elegáns. Az egyetlen, aminek ujja van, és mai is elegáns lehet, az a harangujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!