Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ételekkel vendégeljük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ételekkel vendégeljük meg őket?

Figyelt kérdés

Kisebb,30 fős lagzink lesz júliusban.

A polgári szertartás előtt az otthonunkban fogunk gyülekezni.

Svédasztalra gondoltam,milyen ételek legyenek rajta?

2014. jún. 12. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon finomakat írtak a többiek, főleg a töltött gyümölcsös variációk tetszenek.:) Én, ha a saját ízlésem szerint készíteném a svédasztalt, biztosan rengeteg sajt, gyümölcs és bor lenne. Amit még senki sem ajánlottak, az a sajtfondü, igen látványos, nem is túl nehéz elkészíteni, csak jó minőségű, ízes sajtokat válassz. Persze felkockázva is tálalhatod a sajtokat. Mártogatósnak vajas vagy fokhagymás pirítós kockák fogpiszkálón, sült vagy rántott hagymakarikák, alma, körte, szőlő, diófélék külön kis tálkákban, és mellé egy nagyon jó minőségű fehér édes, valamint egy vörös száraz bort kínálnék. Ez önmagában is gasztronómiai orgazmus.:)

[link]

Persze lehet még kaszinótojás, tormás sonkatekercsek, fasírtgolyók, franciasaláta, de ezekben semmi meglepetés nincs. Legalább is nálunk mindig ebből áll a hidegtál karácsonykor is, én az esküvőmre (mert mikor máskor?) valami különlegesebbet IS tennék.

Szerintem mondjuk ilyen egyszerű dolgokra is gondolhatsz, mint tortilla chips, hozzá 5-6 féle mártogatós szósz (salsa, barbecue, piros és zöld pesto, stb), mert ezt is lehet nagyon gusztusosan tálalni és könnyű elkészíteni. Harapnivalónak és beszélgetés mellé tökéletes.

[link]

Grillezett zöldségeket (cukkini, padlizsán, kaliforniai paprika, gomba) is könnyű elkészíteni, ehhez is passzolnak a szószok, sült húsok, vagy parizerek, de valahogy meg kell oldani a melegen tartást, viszont szerintem sokkal jobb, mint a kihűlt rántott karfiol. :)

[link]

A különlegességeket lehet még extrázni füstölt lazaccal, karfiolpürével, rozmaringos burgonyapürével, sült bacon szeletekkel, tatár beefsteakkel (nem muszáj bélszínből készíteni), csoki szökőkúttal (már 5ezerért lehet venni aukción). Gondolkodhatsz koktélokban, vödrös mijitoban, készíthetsz bólét, vagy csak hideg gyümölcsleveket.

[link]

Amit én mindenképp tálalnék, az a hideg dinnye. Nagyon hálásak lesznek érte a hőségben és egy fagyis kanál segítségével nagyon gusztusosan lehet tálalni.

[link]

Azt hiszem most már lesz miből válogatni :D

Örömteli készülődést és nagyon sok boldogságot!

2014. jún. 13. 10:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Hűűű nagyon szépen köszönöm az ötletes és hasznos válaszokat,valóban van miből most már válogatnom! :)
2014. jún. 13. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!