Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ételekkel vendégeljük meg őket?
Kisebb,30 fős lagzink lesz júliusban.
A polgári szertartás előtt az otthonunkban fogunk gyülekezni.
Svédasztalra gondoltam,milyen ételek legyenek rajta?
Attól függ mikor lesz az esküvő.
Nálunk pl. 4:30-kor volt, mindenki ebéd után jött, így csak sütivel és üdítővel készültünk.
Ha korábban jönnek, akkor mi szendvicseket rendeltünk volna, olyan kis tenyérnyi méretűeket.
Saját kezűleg szeretnénk elkészíteni.
Segítségem lesz,kb. 3-4 fő.
Nem túl nehéz ételekre gondoltam,inkább csak harapnivalókra,később az étteremben lesz a nagy étkezés.
:)
Egyébként 17:00 órakor kezdődik a szertartás,s körülbelül 14:30-15:00 órára várjuk a részt vevő vendégeket.
Ja, ha később az étteremben lesz vacsi, akkor tényleg bőven elég a harapnivaló :)
Én ilyesmiket csinálnék: mozzarellás-rukkolás sonkatekercs, fűszeres joghurttal töltött uborkák (pár centis karikákat vágsz, közepét kivájod és megöltöd), juhtúrós paprikacsíkok, citromos-újhagymás pulykafalatok, mini koktélparadicsom-bazsalikom-olajbogyó nyársak (félbevágva, fogpiszkálóra húzva), fűszerolajjal megöntözött saláta papírvékony szalámiba tekerve, szezámmagos párolt répák, citromos cukkinicsíkok stb.
Mindemellé 3-4 féle mártogatós, és többféle kenyérféleség mellé, különféle magvas és ízesített zsemlék, kenyerek, baguettek, kiflik.
Hmmm mennyi finomság,igen,ilyesmikre gondoltam,nagyon köszi! :)
Azért lesz pár hagyományos étel is szerintem az idősebb korosztály számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!