Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ételekkel vendégeljük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ételekkel vendégeljük meg őket?

Figyelt kérdés

Kisebb,30 fős lagzink lesz júliusban.

A polgári szertartás előtt az otthonunkban fogunk gyülekezni.

Svédasztalra gondoltam,milyen ételek legyenek rajta?

2014. jún. 12. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ti készítitek, vagy rendelni szeretnétek?
2014. jún. 12. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez tényleg fontos kérdés: készítitek vagy rendelitek? Ha készítitek, hányan vagytok rá kb., mármint hányan segítenének? (nem mindegy idő és nehézség szempontjából ugye)
2014. jún. 12. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
sülthúsok, saláták, miniszendvicsek, hidegtál jellegű ételek, sós és édes aprósütemény
2014. jún. 12. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ mikor lesz az esküvő.

Nálunk pl. 4:30-kor volt, mindenki ebéd után jött, így csak sütivel és üdítővel készültünk.

Ha korábban jönnek, akkor mi szendvicseket rendeltünk volna, olyan kis tenyérnyi méretűeket.

2014. jún. 12. 20:28
 5/12 A kérdező kommentje:

Saját kezűleg szeretnénk elkészíteni.

Segítségem lesz,kb. 3-4 fő.

Nem túl nehéz ételekre gondoltam,inkább csak harapnivalókra,később az étteremben lesz a nagy étkezés.

:)

Egyébként 17:00 órakor kezdődik a szertartás,s körülbelül 14:30-15:00 órára várjuk a részt vevő vendégeket.

2014. jún. 12. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha később az étteremben lesz vacsi, akkor tényleg bőven elég a harapnivaló :)

Én ilyesmiket csinálnék: mozzarellás-rukkolás sonkatekercs, fűszeres joghurttal töltött uborkák (pár centis karikákat vágsz, közepét kivájod és megöltöd), juhtúrós paprikacsíkok, citromos-újhagymás pulykafalatok, mini koktélparadicsom-bazsalikom-olajbogyó nyársak (félbevágva, fogpiszkálóra húzva), fűszerolajjal megöntözött saláta papírvékony szalámiba tekerve, szezámmagos párolt répák, citromos cukkinicsíkok stb.

Mindemellé 3-4 féle mártogatós, és többféle kenyérféleség mellé, különféle magvas és ízesített zsemlék, kenyerek, baguettek, kiflik.

2014. jún. 12. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ANnyit még kifelejtettem, hogy egy pár édes falatot is készítenék: habtejszínes vagy csokoládéba mártott eprek, gyümölcssaláta, vörösboros szilvák, vaníliakrémes barackok, diós körték, stb. :)
2014. jún. 12. 21:18
 8/12 A kérdező kommentje:

Hmmm mennyi finomság,igen,ilyesmikre gondoltam,nagyon köszi! :)

Azért lesz pár hagyományos étel is szerintem az idősebb korosztály számára.

2014. jún. 12. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:
hagyományosnak pl. kis fasírtgolyók, franciasaláta vagy majonézes krumpli, tormás vagy körözöttes sonkatekercs. lehet kitenni pár linzert, zserbót.
2014. jún. 12. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
A fasírt a legkelendőbb ennivaló egy svédasztalos esküvőnél. Gondolni kell a vegákra is. Valami sajtos, gombás falatkát, vagy szójafasírtot lehet nekik is kitenni.
2014. jún. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!