Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi smink és haj?
Én is házilag csinálom a sminkem az esküvőmre. Szemre ami nekem bevált:
- Astor Perfect stay vízálló nagy krémes szemceruza
- Maybelline Big Eyes szemhéjpúder
- Miss Sporty szemceruza
- Maybelline Colossal Volume Express vízálló spirál-ezt főleg ajánlom, egyszer rajtam volt amikor elkapott egy özönvíz szerű sírás és még jól meg is dörzsöltem és meg sem mozdult
Én úgy csinálom, hogy krémes szemceruzával kezdek, aztán az ujjbegyemmel eligazgatom, utána a púder legvilágosabb színével az egészet bekenem és ujjbeggyel azt is megigazgatom.
Már próbáltam, nekem egész nap fennmaradt. :)
Szerintem szemfestékhez próbálj ki egy primert [link]
Én biztos csinálnék próbasminkes napokat :-)
Hm, a haj már más kérdés... Szerintem lakk nélkül nem nagyon fog menni. Mennyire szokta tartani a hajad a formát? Szerintem ha nem lesz feltűzve, házilag kb. megoldhatatlan, hogy kibírja estig nyúlás nélkül :-( De hátha van itt, akinek van ötlete.
Nekem a fodrász minden egyes tincset lefűjt nem ragadós, nem keményre száradós hajlakkkal..
Tartős volt, de nem egyben mozgott a hajam:)
Smint:
Lehet kapni rögzítò sprét...
Egy fontos ezzel kapcsolatban: min 1 m ről kell fújni!
Egyébként nekem a Sleek paletta vált be.
De itt is érdemes minden smink fázist betartani
Alapozás, smint rögzítés a krémes állagúakat poral, majd még a rögzítőspré..
Egyébkent ha neked lesz időd megcsinálni, akkor a szakember gyorsabban lenne kész, (nekem kijöttek házhoz)a fodrász 15-20perc alatt rakta össze hajsütéssel együtt a hajamat, (egyedül is lett volna ennyi, főleg ha elsőre nem sikerül)
a hajad: ha nem akarsz lakkot tenni ra, akkor amikr meg vizes egy kis habot oszlass el rajta egyenletesen, ahova a hullamokat szeretned.
smink: ha tartos sminket szeretnel, van szemhelypuder alapozo, vagy sima alapozot tegyel a szemhelypuder ala, kulonben osszecsomosodik( keves is eleg)
gyakorolgass elotte, szeritnem szepen meg tudod te is csinalni! en a sminkemet tuti nem biznam senkire, de en nagyon profi vagyok mar amator szinten :)
Te vagy a menyasszony?
Mert vendégként még megértem, hog ymagdnak csinálod, de menyasszonyként... Még ha gyakorolsz is próbasminket, próbahjat, ne, félsz attól, hogy pont aznap nem úgy sikerül? Én is tudok szépen sminkelni, de aznap biztos elrontottam volna.
Nos, külföldön elek es egy hétfői napon lesz az eskuvom, kora reggel. Itt hétfőn vagy nem dolgoznak, vagy csak délutántól. Szombat delutannal későbbi időpontban senki nem vállal munkát. Amikor az esküvőmet terveztem, a lényeg az volt, hogy erre a napra essen, őszintén szólva eszembe se jutott smink, meg haj :)
Egyebkent pedig nem egy habos feherruhas esküvő lesz 200 vendéggel, hanem egy kertiparty csak a családda, ami 20 fő l. Még a ruha se lesz fehér. A smink meg a haj se kell hogy extra legyen, csak nem bánnám, ha fent maradna egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!