Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az álomesküvőtök?
Egy mezőn szeretném, tavasszal vagy nyáron (hűvösebb nyáron). Egyszerű, A-vonalú, letisztul, nem uszályos ruhát szeretnék. A hajam lazán hullámos lenne, benne itt-ott virág, és a csokrom pünkösdi rózsából v búzavirágból lenne. A körmöm natúr színű, semmi extra és nem mű, a smink pedig visszafogott, natúr, olyan gyöngyházfénybe hajló. A torta legyen könnyű, légies, friss, gyümölcsös... nem akarok csokisat v marcipánnal/ fondanttal díszítettet se krémes tortát. A vendégeknek (kb 20 fő + 1 a kutyám) pedig muffint adnánk emlékül, amin a beceneveink lennének (párom Szörnyű, én pedig Borzi ).
A párom és a mező már megvan a násznép 9000 km-es körzetben szétszórva, tehát egyszer majd meg is valósul :)
Akkor én most nagyon unalmas leszek az előttem szólókhoz képest, mert én a hagyományos, mulatós lagzikat kedvelem. Sokféle, nagyon finom, nagyon bőséges fogás lenne vadakkal is, mert az mégsem megszokott. Sok ember, nagy tánctér, de egyszerű helyszín, semmi kastély-féle. Rengeteg koszorúslány, mert minél több van, annál szebb a násznép, és annál több lányt tennék boldoggá magam körül. :) A ruhájuk egységesen pasztell rózsaszínű hosszú sifonruha lenne. A dekoráció sátorra emlékeztető volna, sok fényfüzérrel, az asztalok felett lámpások belógatva, az asztalokon sok-sok mécses és kevés bazsarózsa elszórtan. A székeken nem lenne szoknya, de önmagukban szépek lennének pl. chivari székek. Színvilágában arany és pasztell rózsaszín dominálna, és mindenhol csipkét csipkével dekorálnék.
A szertartás viszont más volna. Ott minden telis-tele lenne virágokkal (és csipkével!), meghitt és vidékies hangulatú lenne valami ódon épület udvarában, a fák árnyékában, vagy egy szép legelőn.
A ruhám A-vonalú, hosszú uszályos lenne még hosszabb csipkefátyollal. Göndör haj laza kontyban, natúr körmök, enyhén füstös szemek. A torta fehér cukormázas sajttorta a Preston tortamanufaktúrából.
A férj pedig egy jóképű, magas, olaszos férfi, annyira szeret, hogy hagyja mindezt :D
Karácsony előtt 2 héttel esküvő, alkalomhoz illő díszítéssel a házasságkötőben, és az étteremben is.( karácsonyfával, mikulással, asztaldíszekkel, ami alapól volt mindkét helyen, még csak nem is mi fizettük:)
Családias hangulat (17 fős) ebéd, 4 féle torta, mindenki azt eszik, iszik amit az étlapról választ. Ennyi.
Semmi szaloncukor ruha, semmi rongyrázás, semmi giccsparádé, semmi templom. Mindketten egyetértettünk ezekben.
Nekünk ilyen volt az esküvőnk, és imádtuk. Ma sem csinálnánk másképpen.
az én álomesküvőm valószínűleg sok szempontból nem fog megvalósulni, részben az anyagiak miatt, részben pedig a barátom miatt, mert a színvilágban pl tuti nem fog egyetérteni velem :) de azért leírom, hogy én milyennek szeretném. és kérlek ne pontozzatok le csak azért, mert extrém, mindenki más, és az esküvőnek a pár ízlését kell szerintem tükröznie :)
a menyasszonyi ruhámat már nagyjából 15 évesen kitaláltam: combközépig érő nagyon dús tüll szoknya egy ap fekete és zöld színezéssel. a felsőrész sima fűző, viszont a hasamon szeretnék egy kis kivágást, hogy látsszon a tetoválásom, és a két koszorúslányom a két legjobb barátnőm lesz, akiknek ugyanolyan tetoválásuk van, csak máshol, szóval majd nekik is olyan ruha legyen, hogy látsszon :). cipőnek vagy hófehér tornacipőt, vagy 10soros fehér acélbetétest vennék fel. vagy mondjuk a szertartás idejére magassarkút, utána átcserélném. a hajamat még nem tudom, mert évekig rövid volt, most kezdtem növeszteni, nem tudom, meddig marad hosszú. a körmömet saját magam kifektem feketére, viszont sminkelni nem tudok és nem is szoktam, szóval valami minimális feketét csináltatok. az alapszínek a fekete és a világoszöld lennének. autó helyett motort díszítenénk fel, és sokan a nésznépből is motorral jönnének a menetben :) templomi nem lenne, csak hivatal, utána pedig a lagzi helyszíne. vaddisznópörköltet, vadast és pizzát lehetne enni. a tortánk szintén fekete.zöld lenne, gitár formájú. a zenét a kedvenc amerikai rockzenekarom szolgáltatná, meg gondolom a barátom kedvence, ami mondjuk vicces lenne, mert a két banda között óriási ellenségeskedés van :) de persze ez az a része a dologak, ami az abszolút elérhetetlen kategória :D szóval valószínűleg olyan zenészeket keresnék, akik rockosabb, alterosabb zenéket játszanak de mondjuk az idősekre is tekintettel.
ja és megtiltanám az okostelefonok használatát fényképezésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!