Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az álomesküvőtök?
Ez nem az enyém volt ugyan, de azt a lagzit nem lehet überelni.
Egy fiatal aranyos, de nagyon szegény pár tartotta. Nem volt pénzük lagzira, így évekig csak halogatták ez egybekelést. Így összefogtak rokon-szomszéd-ismerős-barátok és összedobta mindenki amilye volt.
Így lett egy vadászházba megtartva a lagzi, volt ott vadpörkölt, sertéssült, grillezett zöldség, 4 féle torta... minden finomság.
A menyasszonyon csak egy sima fehér maxi ruha volt a csokra is és a koszorúja is mezei virágokból volt fonva.
Nagyon bájos volt. És nagyon idilli. Még az anyakönyveztető is mondta, hogy már rég nem látott ilyen meghitt igazi lagzit.
Nekem jövő nyáron lesz, és őszintén nem érdekel a körmöm, s a ruhám sem annyira (talán annyiban, hogy ne nézzek úgy ki, mint akire rádobták...).
Az érdekel, hogy az esküvőmön MINDENKI velünk tudjon örvendeni, hogy a párommal és az édesapjával meghitten táncoljam majd az első táncot, hogy a barátaimmal jókat röhöjünk, hogy a párommal sose bánjuk meg....
Egyébként van már zenészünk, helyszínünk, elégedett vagyok ezekkel...remélem majd esküvő után is. Díszítésben a bordó fog dominálni a terem bordó díszítéses...
Meghívó, ültetőkártyák stb. terén azt vallom, hogy a kevesebb több :)
Te is készülsz? Sok boldogságot!
Az 1-es nagyon szep lehetett.
Az en alom esküvöm egy kettanus polgari, es egy hagyomanyos templomi esküvö, a legszükebb csaladi es barati körrel, egy kisvarosban, amihez szep emlekek kötnek, utana egy vacsi a csaladdal es baratokkal. Ebböl annyi nem teljesül, hogy csak a szük csaladi kör lesz a vacsoran, mert a baratoknal nehez lett volna meghuzni a vonalat, hogy kit hivunk, es kit nem. Szivem szerint 2 embert hivnek csak, ebböl az egyik nem tud eljönni, a masik volt a tanum a mar megtartott polgarin, es utana volt egy ebed, ugyhogy vegülis igy rendben lesz a dolog:)
Nekem már volt az esküvőm, de sajnos nem álomesküvő.
Számunkra az álomesküvő egy könnyed nyáresti buli lett volna, a vízparti nyaralónk kertjében, bográcsolással, grillezéssel. Természetesség híve vagyok, úgyhogy a frizura se lett volna túlcsicsázva, kiengedett, hullámos haj, maximum 1-2 kis dísszel, bár egy virágkoszorú is gyönyörű lett volna :) Ruhám is egy könnyű anyagú, kicsit elegánsabb nyári ruha lett volna.
Tortát, süteményeket már kislánykoromban kitaláltam, de abból se lett semmi. Számomra az ideális "torta" a kuglóf. Bármilyen ízű lehet, és önmagában gyönyörű :)
Sajnos ebből az egészből nem lett semmi, hagyományos, éttermes esküvőt kellett csinálnunk, a szokásos unalmas menüvel, még unalmasabb sütikkel (aminek a felét kidobtuk, mert senki nem ette). Szülői nyomásra.
én 22 voltam, a férjem 30; az esküvő nagyobb részét a szüleim fizették
nekünk most volt 31-én és tökéletesen sikerült.
Nem volt meghatározott színvilág, minden olyan volt, amilyen nekünk tetszett:
pl. meghívó ezüstszínű, ruhám ekrü, vőlegénynek sötétszürke öltöny fehér inggel, és ezüstszínű mellénnyel, nyakkendővel, piros rózsa kitűzővel.
Csokor piros rózsa fehér-rózsaszínes orchideával.
Étteremben fehér abrosz, pezsgőszínű futóval, és szalvétákkal + piros - fehér - sárga rózsa asztali díszek.
Ültetőkártyát mi magunk csináltunk, nagyon szép lett.
A torta viszont fehér és barna csoki bevonatos volt.
Menyecskeruhám türkizkék, férjemnek fekete ing, türkiz nyakkendővel.
Lehet hogy nem passzolt minden színben, de nekünk így volt
tökéletes.
Még nem volt.
De a polgárira csak annyi van tervben, hogy bemegyünk két tanúval egy hétköznap aláírni. Az egyházin pedig család és barátok lennének. Van orgonaművész ismerősöm, nyilván ő orgonálna és meghívnám a gitáros énekkart is, amiben én is zenélek.
Smink, köröm engem nem érdekel, a körmöm levágom :)) Smink meg nem lesz, mert nem sminkelek amúgy sem. A hajamból lesz valami, valószínűleg inkább leengedve, mert egy magas vagyok a páromnál és nem akarok magasabbnak tűnni. Ruhából több is tetszik, csokor pedig mezei virágokból lenne.
Én egyelőre 24 vagyok, barátom 26.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!