Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek milyen az álomesküvőtök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az álomesküvőtök?

Figyelt kérdés
(vagy milyen volt?) minden érdekel :)) smink, haj, köröm ruha *-* torta, díszítés. hány évesek voltatok? ....stb. bármi ami eszedbe jut képeket is rakhattok :))
2014. jún. 10. 22:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem az enyém volt ugyan, de azt a lagzit nem lehet überelni.

Egy fiatal aranyos, de nagyon szegény pár tartotta. Nem volt pénzük lagzira, így évekig csak halogatták ez egybekelést. Így összefogtak rokon-szomszéd-ismerős-barátok és összedobta mindenki amilye volt.

Így lett egy vadászházba megtartva a lagzi, volt ott vadpörkölt, sertéssült, grillezett zöldség, 4 féle torta... minden finomság.

A menyasszonyon csak egy sima fehér maxi ruha volt a csokra is és a koszorúja is mezei virágokból volt fonva.

Nagyon bájos volt. És nagyon idilli. Még az anyakönyveztető is mondta, hogy már rég nem látott ilyen meghitt igazi lagzit.

2014. jún. 10. 22:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ez nagyon naívan fog hangzani,de az én esküvőm tökéletes volt. Nem a torta ,vagy a ruha miatt,nem a helyszín ,vagy a zene miatt,hanem mert olyanokkal ünnepelhettük ezt a napot akiket nem kellett kényszerből meghívni,vagy nem irígykedtek,hanem részt vettek a számunkra talán legfontosabb eseményen a világon,és velünk tudtak örülni tiszta szívükből.
2014. jún. 10. 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jövő nyáron lesz, és őszintén nem érdekel a körmöm, s a ruhám sem annyira (talán annyiban, hogy ne nézzek úgy ki, mint akire rádobták...).

Az érdekel, hogy az esküvőmön MINDENKI velünk tudjon örvendeni, hogy a párommal és az édesapjával meghitten táncoljam majd az első táncot, hogy a barátaimmal jókat röhöjünk, hogy a párommal sose bánjuk meg....

Egyébként van már zenészünk, helyszínünk, elégedett vagyok ezekkel...remélem majd esküvő után is. Díszítésben a bordó fog dominálni a terem bordó díszítéses...

Meghívó, ültetőkártyák stb. terén azt vallom, hogy a kevesebb több :)

Te is készülsz? Sok boldogságot!

2014. jún. 11. 05:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
1-es ezt még olvasni is jó volt:))El is hiszem feledhetetlen volt.
2014. jún. 11. 07:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es nagyon szep lehetett.

Az en alom esküvöm egy kettanus polgari, es egy hagyomanyos templomi esküvö, a legszükebb csaladi es barati körrel, egy kisvarosban, amihez szep emlekek kötnek, utana egy vacsi a csaladdal es baratokkal. Ebböl annyi nem teljesül, hogy csak a szük csaladi kör lesz a vacsoran, mert a baratoknal nehez lett volna meghuzni a vonalat, hogy kit hivunk, es kit nem. Szivem szerint 2 embert hivnek csak, ebböl az egyik nem tud eljönni, a masik volt a tanum a mar megtartott polgarin, es utana volt egy ebed, ugyhogy vegülis igy rendben lesz a dolog:)

2014. jún. 11. 08:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én álomesküvőm olyan, hogy nem szeretnék nagy földig érő ruhát, papírvirágot szeretnék hajtogatni csokornak, egyszerű sminket és hajat szeretnék, nem szeretnék táncolni, és olyan zenét szeretnék, amit szeretek. (Ez álom marad :D) A kedvenc éttermemben szeretnénk tartani egy családi vacsit (igen, legszívesebben barátokat is hívnék, de sajnos nem fog beleférni), a különleges saját szabadalmú tortájukat szeretném esküvői tortának, nem kell rá külön díszítés, olyan legyen, mint amilyen amúgy is lenne, én így szeretném tisztelni a munkásságukat. :)
2014. jún. 11. 09:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
2 tanúval a városházán,és csak utána szólni a szülőknek. végül is tartottunk esküvőt a család kedvéért,de lagzira nem pazaroltunk pénzt,csak egy kis tortázás volt,aztán elutaztunk. nem akartunk felhajtást nem is arról kell szóljon h x ember a mi pénzünkön mulat. azt a pénzt ezer más dologra lehet költeni.
2014. jún. 11. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Nekem már volt az esküvőm, de sajnos nem álomesküvő.

Számunkra az álomesküvő egy könnyed nyáresti buli lett volna, a vízparti nyaralónk kertjében, bográcsolással, grillezéssel. Természetesség híve vagyok, úgyhogy a frizura se lett volna túlcsicsázva, kiengedett, hullámos haj, maximum 1-2 kis dísszel, bár egy virágkoszorú is gyönyörű lett volna :) Ruhám is egy könnyű anyagú, kicsit elegánsabb nyári ruha lett volna.

Tortát, süteményeket már kislánykoromban kitaláltam, de abból se lett semmi. Számomra az ideális "torta" a kuglóf. Bármilyen ízű lehet, és önmagában gyönyörű :)

Sajnos ebből az egészből nem lett semmi, hagyományos, éttermes esküvőt kellett csinálnunk, a szokásos unalmas menüvel, még unalmasabb sütikkel (aminek a felét kidobtuk, mert senki nem ette). Szülői nyomásra.

én 22 voltam, a férjem 30; az esküvő nagyobb részét a szüleim fizették

2014. jún. 11. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

nekünk most volt 31-én és tökéletesen sikerült.

Nem volt meghatározott színvilág, minden olyan volt, amilyen nekünk tetszett:

pl. meghívó ezüstszínű, ruhám ekrü, vőlegénynek sötétszürke öltöny fehér inggel, és ezüstszínű mellénnyel, nyakkendővel, piros rózsa kitűzővel.

Csokor piros rózsa fehér-rózsaszínes orchideával.

Étteremben fehér abrosz, pezsgőszínű futóval, és szalvétákkal + piros - fehér - sárga rózsa asztali díszek.

Ültetőkártyát mi magunk csináltunk, nagyon szép lett.

A torta viszont fehér és barna csoki bevonatos volt.

Menyecskeruhám türkizkék, férjemnek fekete ing, türkiz nyakkendővel.

Lehet hogy nem passzolt minden színben, de nekünk így volt

tökéletes.

2014. jún. 11. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Még nem volt.

De a polgárira csak annyi van tervben, hogy bemegyünk két tanúval egy hétköznap aláírni. Az egyházin pedig család és barátok lennének. Van orgonaművész ismerősöm, nyilván ő orgonálna és meghívnám a gitáros énekkart is, amiben én is zenélek.

Smink, köröm engem nem érdekel, a körmöm levágom :)) Smink meg nem lesz, mert nem sminkelek amúgy sem. A hajamból lesz valami, valószínűleg inkább leengedve, mert egy magas vagyok a páromnál és nem akarok magasabbnak tűnni. Ruhából több is tetszik, csokor pedig mezei virágokból lenne.

Én egyelőre 24 vagyok, barátom 26.

2014. jún. 11. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!