Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen a ruha?

Figyelt kérdés

Tudom mindenkinek más az ízlése van de azért néha a tanácsok segítenek. Ma találtam rá a ruhára. Sajnos 200 km-re van a ruha és arra gondoltam még mielőtt el mennék érte ki kérném a véleményeteket. Annyit írt az eladó hogy az alsó szoknyába 3 karikát lehet befűzni és annyit kell megcsináltatnom.

Előre is köszönöm a segítséget.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 10. 20:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hát hasonlókat próbáltam, de meg próbálom mindenképp amit venni szeretnék majd, majd meg szeretnék kérni egy varrónőt jöjjön el velem próbára és mondja meg lehet alakítani vagy nem. Nyugodtabb lennék. Hát igen az uszályról én is ezt gondolom, szép nagyon de van hátránya. Nem szeretem a túl díszített agyon csicsázott ruhákat. Egy egyszerű kényelmes ruhába is boldog lehet a nagy napon egy nő.
2014. jún. 10. 21:45
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kommented 2. ruhája tetszett a legjobban :)
2014. jún. 10. 21:47
 23/28 anonim ***** válasza:
10%
Már kezd kimenni a divatból a pántnélküli ruha.
2014. jún. 10. 22:04
 24/28 anonim ***** válasza:
59%
Wow amit masodiknak belinkeltel az mese szep.Nem egy Eddy K modell veletlenul???Merre laksz?? Makon van egy nagyon jo imserosom ok arulnak ilyen ruhakat.Mind Eddy K mdell.
2014. jún. 10. 22:10
 25/28 anonim ***** válasza:
21%
Neked mi a túldíszített, ha ez nem?
2014. jún. 10. 22:18
 26/28 Kései Sirató ***** válasza:
A második linkelésnél az első csodálatos! Azt választanám.
2014. jún. 11. 09:55
 27/28 A kérdező kommentje:
A márka nincs ki írva de viszont majd megkérdezem.
2014. jún. 11. 13:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Én sem dobtam hátast tőle.
2014. jún. 12. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!