Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a ruha?
Tudom mindenkinek más az ízlése van de azért néha a tanácsok segítenek. Ma találtam rá a ruhára. Sajnos 200 km-re van a ruha és arra gondoltam még mielőtt el mennék érte ki kérném a véleményeteket. Annyit írt az eladó hogy az alsó szoknyába 3 karikát lehet befűzni és annyit kell megcsináltatnom.
Előre is köszönöm a segítséget.
A ruha fölé Gáspár Virág fejét tudom elképzelni, mint elsőáldozó.
Nagyon ...khm khm... nem magyaros. Érted...
Nekem kicsit régimódi, nincs benne semmi fantázia.
Mondjuk én eleve nem vagyok bálliruha párti.
Értem, köszönöm a véleményeiteket. Itt ahol lakom semmit nem találtam és 1 hónapja keresem. Ami tetszene azt meg nem engedhetem meg sajnos magamnak. Még 2 ruha van amin vacillálok. Meg mutatnám nektek.
Az első ruha tetszik csak az nem hogy az uszályt ujjra húzva lehet felfogni. De egyébként tetszik. Szerintetek ?
Amit a kérdésben linkeltél abszolút nem tetszik. Olcsó hatást sugároz és max egy szalagavatóra tudnám elképzelni.
Viszont amit a 20:57-esben linkeltél ott mindkét ruha gyönyörű, de pláne az első. Hát az egy álom. Azt vedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!