Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen a ruha?

Figyelt kérdés

Tudom mindenkinek más az ízlése van de azért néha a tanácsok segítenek. Ma találtam rá a ruhára. Sajnos 200 km-re van a ruha és arra gondoltam még mielőtt el mennék érte ki kérném a véleményeteket. Annyit írt az eladó hogy az alsó szoknyába 3 karikát lehet befűzni és annyit kell megcsináltatnom.

Előre is köszönöm a segítséget.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 10. 20:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem átlagos. Ezer van ilyen, a te környezetedben is előfordulhat, még utazni se kell érte.
2014. jún. 10. 20:43
 2/28 anonim ***** válasza:
67%

A ruha fölé Gáspár Virág fejét tudom elképzelni, mint elsőáldozó.

Nagyon ...khm khm... nem magyaros. Érted...

2014. jún. 10. 20:44
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Nekem kicsit régimódi, nincs benne semmi fantázia.

Mondjuk én eleve nem vagyok bálliruha párti.

2014. jún. 10. 20:45
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de nem is nekünk kell tetszenie, hanem Neked! Bár én biztos nem vennék meg egy olyan ruhát, amit nem próbáltam. Szerintem ezért a ruháért felesleges 200 kilométert utazni, bár ha nagyon olcsó (mondjuk max. 20e), akkor megéri (de nem hinném, hogy ennyibe kerül). :)
2014. jún. 10. 20:49
 5/28 anonim ***** válasza:
61%
Nekem sem tetszik. Olyan visszafogott.
2014. jún. 10. 20:50
 6/28 anonim ***** válasza:
82%
Sztem szep a ruha de aki viseli nem all neki jol.Kicsi a melle es lenyomja a ruha meg jobban.Nem tudom neked hogy allna igy latatlanbol ennyit utazni hat nem is tudom...
2014. jún. 10. 20:51
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég szalagavatós, ennél tuti találsz szebbet.
2014. jún. 10. 20:55
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik, bocs és ennyit utazni érte, tök felesleges szerintem.
2014. jún. 10. 20:57
 9/28 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a véleményeiteket. Itt ahol lakom semmit nem találtam és 1 hónapja keresem. Ami tetszene azt meg nem engedhetem meg sajnos magamnak. Még 2 ruha van amin vacillálok. Meg mutatnám nektek.

[link]

[link]

[link]

Az első ruha tetszik csak az nem hogy az uszályt ujjra húzva lehet felfogni. De egyébként tetszik. Szerintetek ?

2014. jún. 10. 20:57
 10/28 anonim ***** válasza:
84%

Amit a kérdésben linkeltél abszolút nem tetszik. Olcsó hatást sugároz és max egy szalagavatóra tudnám elképzelni.

Viszont amit a 20:57-esben linkeltél ott mindkét ruha gyönyörű, de pláne az első. Hát az egy álom. Azt vedd meg :)

2014. jún. 10. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!