Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a ruha?
Tudom mindenkinek más az ízlése van de azért néha a tanácsok segítenek. Ma találtam rá a ruhára. Sajnos 200 km-re van a ruha és arra gondoltam még mielőtt el mennék érte ki kérném a véleményeteket. Annyit írt az eladó hogy az alsó szoknyába 3 karikát lehet befűzni és annyit kell megcsináltatnom.
Előre is köszönöm a segítséget.
A kérdésedben linkelt ruháról nekem egy óvodás farsangi jelmez jutott eszembe, annyi idős kislányon még aranyos lenne, egyébként ... hm.
Az utóbbi linkben az első ruha tetszik, már ha tényleg így néz ki (gyanús, hogy ez egy divatfotó, apród.hu címkével - miért nem a meghirdetett ruha van lefényképezve?)
Szia,
az első nekem is kicsit gagyinak tűnik, amit a kérdésben linkeltél, a másik kettő viszont tényleg nagyon szép.
De saját tapasztalatból: bár gyönyörű az az uszályos ruha, nagyon gondold meg, mert az uszály egy agyrém. Nekem is az volt, föl lehetett gombolni hátulra az uszályt (a fenekem fölé kb.), nagyon szép volt úgy is, mert a minta is úgy volt kialakítva rajta, hogy fölgombolva is szépen mutasson, de ahogy mozogsz benne, sokszor nem úgy áll, ahogy kéne, illetve nekem valaki rá is lépett véletlenül tánc közben, és leszakadt a gomb, biztosítótűvel tűzködtük föl. Nagyon nem volt praktikus, sokat kínlódtam vele, amit ugye a kölcsönzőben, egy helyben állva, max pár lépést téve nem lehetett előre látni. A ruha gyönyörű volt, de így utólag már biztos nem uszályosat választanék.
Sok boldogságot :)
Azt hiszem kérdező, nekünk alapvetően nem egyezik az ízlésünk sajnos. A 3 linkelt ruha mindegyikét túldíszítettnek, elavult fazonúnak találom. A legrosszabb talán az első, a kérdésben szereplő - ez abszolút úgy néz ki, mint ami a sütibabákon volt a gyerekkoromban.
Ha a nagy szoknyás, fűzős ruhák tetszenek, ennél akkor is sokkal ízlésesebb darabok vannak a világon. Sajnálom, de ezek szerintem olcsók és ódivatúak :(
Amit előszőr linkeltél, borzalmas, ingyen sem kéne, nemhogy 200 km-t utazzam érte.
Amit másodszor linkeltél, ott az 1-es és 2-es ruha csodaszép. Azt nem tudtam eldönteni, hogy a ketőő ugyanaz-e, csak a második hátulról van fényképezve vagy az más ruha. De nagyon szépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!