Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal eljegyeztük egymást, és kitűztük az esküvő időpontját, de leendő anyósom (és apósom) mindent megtesznnek, hogy ne házasodjunk. Ti hogy reagálnátok?
Még mindketten egyetemisták vagyunk, de mellette dolgozunk, együtt élünk már több mint 1 éve, a szülőktől nem kapunk (anyagi) támogatást. Húsvétkor volt az eljegyzés, de már régebb óta beszéltünk róla, mindketten úgy gondoljuk, hogy fontos az esküvő, a páromnak különösen, mert így nevelték a szülei. De itt a gond: a szülők szerint elsietjük a dolgot (2 éve vagyunk együtt). Nagyon meg akarják akadályozni az esküvőt, holott állítólag velem nincs bajuk, csak a fiukat érzik még túl gyereknek egy ilyen lépéshez. (Azt mondták, legkorábban 5-7 év múlva házasodhatunk szerintük.) Ezért aztán érzelmi zsarolásba kezdtek (hogy nem jönnek el az esküvőre, hanem végigsírják majd a napot, hogy a nagyszülők nekik panaszkodnak a telefonba, hogy mi milyen hibásan döntöttünk, meg hogy biztos terhes vagyok, és kényszerítem a párom az esküvőre - nem vagyok terhes, még egy jó darabig nem tervezünk babát - ). Ez a páromat nagyon megviseli, és nem tudja, hogy mit tegyen, visszamondjuk-e az esküvőt, de közben már sok előkészületet tettünk, meg mindenkit meghívtunk (az én rokonaimnak nincs semmi bajuk azzal, hogy össze szeretnénk házasodni).
Ti mit reagálnátok a én helyemben, és mit mondanátok a vőlegényemnek? (23f és 21l)
Összeházasodtatok?
El is váltatok esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!