Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem vőlegénye rá akarja beszélni a tesómat, hogy még az esküvő előtt nagyobbíttassa meg a mellét. Hogy lehetne eltéríteni a leendő sógoromat a kérésétől?
Vazz... már esküvőt tervezgetik, és akkor jut eszébe a fiúnak, hogy nem találja szépnek a menyasszonyát. Erre mit lehetne mondani?
Ha megteszi, legközelebb valami más hülyeséget fog kérni. Ha nem, nem lesz hosszú életű házasság. (bár előbbi esetben sem kizárható)
És ehhez akar hozzámenni a testvéred? Most már értem, miért van annyi válás...
Már ne is haragudj, de egy férfi, aki ilyet kér a nőjétől egy cseppet sem szerelmes! Úgy kell elfogadnia, ahogyan az anyja megszülte, azért alakítani lehet mondjuk ruházkodáson, sminken, de egy testet átfaragni kérésre... Hát nem tudom. A pasi egy f@szkalap, egyértelmű, hogy nem szerelmes. A nővéred pedig egy buta csaj, ha hagyja magát, és ha hozzámegy egy ilyenhez.
Te maximum annyit tehetsz, hogy jól beolvasol a sógorodnak, és megkérdezed tőle, hogy fogott-e már szilikonmellet?! (én barátnőm táncos, megcsináltatta a mellét. egy az, hogy kurv@ csúnya, természetellenesen stabilan áll, és mikor próbáltam összegyúrni, mint ahogy a pasik szokták markolászni a ciciket, nem lehet, mert kifittyen a kezeim közül... egyszóval kib@szott előnytelen és ha még béna orvost fogna ki, akkor csúnya is lehet, az egészségügyi részéről pedig ne is beszéljünk.)
20/L
Ha két gyerek szülés után kérné a párjától egy mellfeszesítő műtét lehetőségét, akkor megint más lenne a helyzet, de így?
Esküvő előtt még egy ilyet egy fiatal nőnek?? Miért?
A leendő sógornak meg azt mondd, hogy nem vered péppé, ha saját elhatározásából bontja a fel a jegyességet. A nővéreddel meg beszélgess el. Bátorítsd fel a srác ellen.
Azt is meglehet csinálni, hogy a nővéred megmondja a vőlegényének, hogy esküvő után megnagyobbíttatja. És az esküvőn ,mikor a kérdésre kerül a sor ( férjedül fogadod-e) majd akkor a nővéred a szeme közé röhöghet, NEM! Én legalábbis ezt csinálnám, utálom az ilyen fiúkat, szemét vőlegénye lehet!
Flora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!