Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem vőlegénye rá akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem vőlegénye rá akarja beszélni a tesómat, hogy még az esküvő előtt nagyobbíttassa meg a mellét. Hogy lehetne eltéríteni a leendő sógoromat a kérésétől?

Figyelt kérdés
A nővérem vőlegénye rá akarja beszélni a tesómat, hogy még az esküvő előtt nagyobbíttassa meg a mellét, így majd a menyasszonyi ruhában is gyönyörűen tud domborítani. A nővéremet váratlanul érte ez a kérés, bár tudta, hogy a pasijának tetszenek a nagymellű nők, de nem gondolta, hogy őt is rá akarja venni egy ilyen műtétre. Hogy reagáljon a pasija ajánlatára? Szegény teljesen kétségbeesett, megmutatta tegnap nekem is a mellét, hogy én is kicsinek találom-e. Én megnyugtattam, hogy egyáltalán nem kicsi, hanem egy formás közepes, nagyon szép kerek középméretű mell, ha az én csajomnak ilyen lenne, boldog lennék és nem piszkálnám mellnagyobbító műtéttel. A nővérem bezárkózott a szobájába, nem akarja látni a pasiját, engem kért meg, hogy beszéljek a vőlegényével. Mit mondjak a leendő sógornak?
2009. márc. 28. 19:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Én is nős vagyok és komolyan mondom, hogy ebből a házasságból nem fog sok minden jó kisülni.

Javaslom a jegyesség felbontását. Akinek ez a lényeg, hogy az a nő akit szeret még nagyobb mellű legyen, mert jönnek a haverok, az ne nősüljön meg.

Komolyan beszélek!

2009. márc. 28. 19:58
 12/24 A kérdező kommentje:
A nővérem 29 éves, a srác 26. Szerintem egyébként jófej srác, én mindig jókat beszélgettem vele, igaz, most azért csalódtam benne eléggé, de hátha még át lehetne stimulálni az agyát. Nem szeretném, ha szakítanának, a nővérem már annyira készült szegény erre az esküvőre.
2009. márc. 28. 19:59
 13/24 anonim ***** válasza:
96%

"Nem szeretném, ha szakítanának, a nővérem már annyira készült szegény erre az esküvőre."

Ha a nővéred nem látja, hogy mi áll a háttérben és úgy látom te sem, akkor megérdemlitek a sorsotokat.

Ez a faszi meg kap egy virtuális pacsit, mert baromi jól keveri a kártyát. Megvezetni egy egész családot... nem kis meló ám.

2009. márc. 28. 20:01
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Igen, mostmár én is azon az állásponton vagyok... Ha már te is, és nővéred is ilyen ostobák és vakok vagytok, akkor megérdemlitek, hogy szenvedjetek. Mondd meg nővérednek, hogy menjen plasztikáztatni, hátha kifog tényleg egy vén vak orvost, és jól elcs*szi az alapból szép formás mellét. Az kell neki, de a visszaút rögösebb lesz, arra azért számítson a csaj... O S T O B Á K ! ! !
2009. márc. 28. 20:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó fej lehet, ha ilyen mérhetetlen parasztságokat mond. Mert ez az. Szegény nővéred annyira készült erre az esküvőre...A házasság nem az az egy nap, amikor baromi nagy a fényűzés, hanem egy egész életre szóló döntés. Ha tényleg jót akarsz neki, akkor úgy elküldöd a bús p*csába a vőlegényt, hogy csak nézni fog.
2009. márc. 28. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a sógorjelöltednek, hogy cserébe ő nagyobbíttassa meg a farkát, mert túl kicsi. Még az esküvő előtt, természetesen.
2009. márc. 28. 21:21
 17/24 anonim ***** válasza:
szerintem az a norméális rekació, hogy szépen kidobálja apasija cuccait az ablakon, részedről meg az a normális reakció, hogy elküldöd a p*csába a pasit.
2009. márc. 29. 05:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Megvolt a nagy beszélgetés. A srác nem érti, miért sértődött meg a nővérem, s amikor mondtam neki, hogy nemcsak a nagy mell lehet szép, lehülyézett. Azon meg fel volt háborodva, hogy a nővérem nekem is megmutatta a mellét kétségbeesésében, tisztára kiakadt, megkérdezte, hogy mertem ránézni a saját tesóm meztelen mellére. Én ugyan mondtam neki, hogy csak egy fél perc volt az egész, míg megnéztem, nem is értem hozzá, és csak azért, mert Andi megnyugtatást várt tőlem, de ő erre engem perverz állatnak nevezett, és közölte, hogy úgyis rá fogja venni Andit a műtétre. Most állóháború (azaz: hidegháború) van.
2009. márc. 29. 14:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a faszi totál hülye.

Egyrészt tényleg nem csak a nagy mellek a jók. A bármilyen mellek jók :)

Másrészt, miért ne láthatnád a testvéred melleit? Az eszem megáll. Testvéred az neked, azt mutat meg amit akar. Szegény igazolást akart, amit meg is lehet érteni.

Aztán meg nem állóháború ez, mert szépen meg rá kell vezetni a tesódat arra, hogy kígyót melengetett eddig a keblén és adja ki az útját.

Anyudék mit szólnak ehhez?

2009. márc. 29. 17:52
 20/24 A kérdező kommentje:
Anyuék is ki vannak akadva a srácra, ők nem is akarnak vele szóba állni, ezért is kell nekem beszélni vele. Én vagyok a "tolmács". De én nagyon utálom ezt a közvetítői szerepet. Valaha kedveltem a sógorjelöltet, de most már csak szimplán undorodom tőle.
2009. márc. 29. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!