Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben az esetben párokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben párokat hívnál, vagy csak a baráti társaságot?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm házasodik és a baráti társaságot együtt hívta meg, párok nélkül. Lassan mi is szervezzük az esküvőnket, eddig úgy gondoltam, hogy mindenkit párral együtt hívunk a barátaim közül, de ez elbizonytalanított. Ti mit tennétek?
2014. jún. 8. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Saját belátásom szerint cselekednék, nem a barátnőm döntésétől tenném függővé a saját esküvőm.
2014. jún. 8. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nálunk a baráti társaságban a párok is a társasághoz tartoznak, ezért nálunk egyértelmű, hogy párokat hívnánk. És persze úgy általában sem illik valakit úgy meghívni, hogy nem vihet magával kísérőt.

De ha nálatok más a helyzet, más a szokás, akkor aszerint járjatok el.

2014. jún. 8. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párjaikat nem nagyon ismeritek, akkor nélkülük.Együtt lesznek egy társaságként, nem fognak unatkozni. Ha viszont a párjaikat is ismeritek, rendszeresen találkoztok velük, akkor együtt.
2014. jún. 8. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem se befolyasolna a baratnom dontese de en tuti nem mennek el olyan eskuvore ahova csak engem hivnak es a paromat nem.
2014. jún. 8. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Párral. Szerintem pofátlanság valakit pár nélkül hívni...

Mi is most szervezzük, de a régóta együtt levő párokat eszünkbe nem jutna szétválasztani.

Szerintem a meghívott döntse el, hogy magával szeretné-e vinni a kedvesét vagy sem.

Mi eddig mindig hívtuk a baráti társaságunkból annak az illetőnek a párját, akinek a párja (még) nem tartozott a baráti körünkhöz (pl. szilveszterkor). Még abban az esetben is, ha éppen nem bírtuk nagyon az illetőt, a barátunkat megtiszteltük annyivel, hogy eldönthesse a párjával vagy nélküle jön.

Az esküvőnkön se lesz másként.

2014. jún. 8. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ettől ne bizonytalanodj el, hiszen ez nem azt jelenti, hogy kizárólag úgy szabad szervezni egy esküvőt, ahogyan a barátnőd teszi :) Csináld úgy, ahogyan ti szeretnétek, végül is ez nem a barátnőd esküvője lesz, hanem a tiétek.
2014. jún. 9. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Párral hívnék mindenkit.
2014. jún. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!