Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kiket ültetnétek a lakodalmon a főasztalhoz?
A vőlegényem apukája nem él már, a tanúja pedig egyedülálló. Van egy nővére, aki házas, 2 gyerek van, 18 és 4 hónaposak.
Az én szüleim élnek, a tanúm a húgom lesz, akinek barátja van.
Ti kiket és hogy ültetnétek a főasztalhoz?
2-es, szerinted a 18 és 4 hónapos gyerek egyedül fog ülni másik asztalnál???
Én a szülőket ültetném oda, a férjed tanúját és a te húgodat és barátját.
Gondolom nem a vendégsereggel lesz a pici! Akármikor felsírhat, és lehet, hogy abba sem hagyja órákig. Csak zavarna.
Este egy pici már aludni szokott, de nem tudna úgysem a zajok miatt, csak nyűgös lenne. De ha mégis nyugton lenne akár ébren, akár úgy, hogy alszik, akkor lehetne a nagyfiú mellet, majd ő ránéz, plusz az egyéb rokonok. Aztán vacsora után már dajkálhatja az anyja is.
De ha úgysem ül oda a gyerek apja a főasztalhoz, akkor ő is lehetne a babával. Egy külön helyiségben, még jobb, ha otthon maradnának.
"De ha mégis nyugton lenne akár ébren, akár úgy, hogy alszik, akkor lehetne a nagyfiú mellet, majd ő ránéz, "
Te hülye vagy vagy rossz a szövegértésed??
a nagyfiú 18 hónapos, majd ő vigyáz a 4 hónaposra???
"mert páratlanul nem ülhetnek"
ezt ki mondta??? ekkora baromságot rég hallottam. nálunk is a szülőkkel ültünk a főasztalnál, igaz, hogy páratlanul voltunk mert, apukám már nem lehetett ott.
Egy barátom lagziján pedig a tanukat ültették a főasztalhoz, mert már csak az egyik rész felől éltek a szülők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!