Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben az esetben kiket ültetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kiket ültetnétek a lakodalmon a főasztalhoz?

Figyelt kérdés

A vőlegényem apukája nem él már, a tanúja pedig egyedülálló. Van egy nővére, aki házas, 2 gyerek van, 18 és 4 hónaposak.

Az én szüleim élnek, a tanúm a húgom lesz, akinek barátja van.

Ti kiket és hogy ültetnétek a főasztalhoz?

2014. ápr. 29. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
mekkora a főasztal? én a szülőket mindenképp ha oda férnek még a tanuk akkor őket is.
2014. ápr. 29. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
A két gyerek kivételével azokat, akiket felsoroltál. A hogyanra vonatkozóan nem tudom mi a szokás, csak egy lagzin voltam, ahol az örömszülők ültek a legközelebb a gyerekükhöz a főasztalnál, majd a tanúk + partnereik.
2014. ápr. 29. 16:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Bármekkorát kérhetünk. Az a baj, hogy mindenhogy féloldalas lenne az asztal. Azt mondták, hogy ilyenkor csak 2 személyest szoktak csinálni, mert páratlanul nem ülhetnek, de 2 személyeset nem szeretnénk.
2014. ápr. 29. 16:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Kicsit komplikált a dolog, a vőlegényem sógora biztos nem ülne oda hozzánk. :(
2014. ápr. 29. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor a nagyfiú üljön az anyja mellé. Így jobban arányban lesz a rokonság létszáma az ifjú pár mellett jobbról-balról. A férj meg a többi vendég között.
2014. ápr. 29. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
De ha nem akar odaülni, mulatozni minek megy el? A vőlegényed nővérének kéne megmondania a férjének, hogy inkább hagyja ki ezt a lagzit.
2014. ápr. 29. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:

2-es, szerinted a 18 és 4 hónapos gyerek egyedül fog ülni másik asztalnál???

Én a szülőket ültetném oda, a férjed tanúját és a te húgodat és barátját.

2014. ápr. 29. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Gondolom nem a vendégsereggel lesz a pici! Akármikor felsírhat, és lehet, hogy abba sem hagyja órákig. Csak zavarna.

Este egy pici már aludni szokott, de nem tudna úgysem a zajok miatt, csak nyűgös lenne. De ha mégis nyugton lenne akár ébren, akár úgy, hogy alszik, akkor lehetne a nagyfiú mellet, majd ő ránéz, plusz az egyéb rokonok. Aztán vacsora után már dajkálhatja az anyja is.

De ha úgysem ül oda a gyerek apja a főasztalhoz, akkor ő is lehetne a babával. Egy külön helyiségben, még jobb, ha otthon maradnának.

2014. ápr. 29. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"De ha mégis nyugton lenne akár ébren, akár úgy, hogy alszik, akkor lehetne a nagyfiú mellet, majd ő ránéz, "

Te hülye vagy vagy rossz a szövegértésed??

a nagyfiú 18 hónapos, majd ő vigyáz a 4 hónaposra???

2014. ápr. 29. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:

"mert páratlanul nem ülhetnek"

ezt ki mondta??? ekkora baromságot rég hallottam. nálunk is a szülőkkel ültünk a főasztalnál, igaz, hogy páratlanul voltunk mert, apukám már nem lehetett ott.

Egy barátom lagziján pedig a tanukat ültették a főasztalhoz, mert már csak az egyik rész felől éltek a szülők.

2014. ápr. 30. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!