Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetben kiket hívnátok meg az esküvőre?
A szüleim elváltak édesanyám újraházasodott.
Édesapám részéről a keresztszüleimet, illetve a másik testvérét és családját meghívnám, azonban van még két testvére. Őket körülbelül 7éves koromban láttam utoljára.
Nem szeretném őket meghívni.
Illetve nevelőapám nővérét mindenképpen meghívom, de a fiútestvérével nem vagyok jóba, beszólogatós, alkoholista.
Azonban ha nem hívom meg félek az rosszul esne nevelőapámnak, és azt semmiképpen sem szeretném.
Ti mit tennétek?
(az esküvőt mi álljuk, nem a szülők)
Köszönöm:) Minden válasz hasznos számomra :)
Remélem nem lesznek nagy sértődések...az még nem is érdekelne,ha nevelőapám tesója megséstődne de nevelőapámat nagyon szeretem, azt nem akarom,hogy neki rossz legyen.
Nem biztos, hogy rosszul esne a nevelőapádnak, ha ő is tisztában van azzal, hogy a testvére beszólogatós alkoholista. Én tuti nem hívnám meg őt.
Azzal sincs semmi baj, hogy édesapád két másik testvérét nem hívod meg.
Szerintem az esküvőre hívjatok meg mindenkit, akit csak nem szégyelltek, a lagzira pedig csak azokat, akik igazán közel állnak hozzátok! MONDVÁN: a jelenlegi anyagi helyzetek miatt senkit sem szeretnétek nagy kiadásba hajszolni (ugyanis általában a lakodalom az, amin illő több pénzt, és értékesebb ajándékot adni az ifjú párnak)....szerintem :-)
...oh, és SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!