Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben meghívnátok a közvetlen kolleganőtöket az esküvőtökre?
Egyáltalán nem indult túl jól a kapcsolatunk, kb 2 hónapig éreztette velem, hogy nem engem várt kolleganőnek (hanem egy másik valakit), csakhogy versenyvizsga volt s én kaptam meg...utána is kizárólag munkakapcsolat van közöttünk, semmi baráti, semmi még csak ismerősi viszony sem. Sosem kérdez sem családi, sem egyéb dolgokat, és minden kollegákkal (tágabb értelemben) közös programból kivonja magát.
Ha már valakit meghívnék, az egy idősebb kolleganőm, vele szoktam beszélgetni és ő rendes is velem nagyon.
Őszintén lehet, az illem megkívánná, de én nem érzem úgy, hogy meghívnám...
Én is így gondolom, csak néhány embertől hallottam, hogy "azért illene."
Én meg nem úgy érzem.
Amúgy nem csak velem ilyen, hanem mindenkivel.
Másmilyen esetben sem hívnék meg kolléganőt az esküvőmre. Ha annyira puszipajtások vagyunk, akkor esetleg, de alapvetően a munkahely nem baráti társaság.
Meggyőződésem, hogy az esküvőnek olyannak kell lennie, hogy elsősorban az ifjú pár érezze jól magát. Ne hívj meg szándékosan olyan embert, akit nem szeretsz és nem szívesen látsz magad körül (a rokonságból úgyis adódhat ilyen, akit nem lehet elkerülni, akkor legalább a munkatársakat ne erőltesd.)
Ha meg mindenkivel ilyen, miről beszélünk? Prekoncepciók helyett inkább beszélgetni kellene, de ez olyan lehetetlenül nagy feladatnak szokott bizonyulni az embereknek.. Gondolom még sosem ültél le vele megbeszélni mindezt, megkérdezni. Valószínűleg félreismered és ő egy zárkózottabb típus. Mivel gondolom az életedet úgy szeretnéd élni, ahogy neked jó és nem pedig kényelmetlen illendőségek mentén, így aztán ne hívd meg, ha nem érzed magad is úgy, hogy szívesen látnád ott.
Olyan vagy, mint egy gyerek: nem kérdez. Ő nem kérdez. És te kérdeztél valaha tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!